Гъбена Каша

Открий всички 74 подбрани съвети за гъбена каша в Готвач.бг.
Гъбена кашаГъбена кашаЛукът, морковът и чушката се нарязват на ситно. Гъбите - на четвъртинки, ако са по-дребни или на по-малки парченца, ако са от едрите. Загрява...
Бърза Гъбена КашаБърза Гъбена КашаКогато заври кашата с брашно, се сваля от огъня. Поднася се със ситно нарязан магданоз тази бърза гъбена каша....
Селска гъбена кашаСелска гъбена кашаГъбената каша се готви пет минути. Подправя се с мащерката, черния пипер и сол на вкус. Гъбената каша се отстранява от котлона....
Вкусна гъбена кашаВкусна гъбена кашаИзмийте гъбите и ги нарежете на кубчета. Задушете ги в масло в дълбок съд, добавете лука, нарязан на ситно. Добавете подправките сол, чубрица,...
Ароматна гъбена кашаАроматна гъбена кашаВарим кашата в тенджера без капак, за да не изкипи. След като се сварят гъбите, посоляваме и слагаме целината....
Гъбена Каша с ОризГъбена Каша с Ориз1. Почистете гъбите, като за предпочитане е те да се обелят, пред дългото миене, защото поемат вода и така губят вкусови качества. Нарежете ги на...
Гъбена каша с празГъбена каша с празНарязваме на ситно лука и праза, запържваме в загрята мазнина в тенджера. Отцеждаме гъбите от маринатата и добавяме. Задушаваме за кратко и добавяме...
Гъбена каша с пачи кракГъбена каша с пачи кракСвалете от котлона и добавете ситно нарязан магданоз към гъбената каша при поднасяне. Да ви е вкусно!...
Гъбена каша с пачи кракГъбена каша с пачи кракСлед като се отстрани от котлона, гъбената каша се овкусява с черен пипер на вкус и се пасира. Сервира се с малко сметана или крутони....
Ароматна гъбена каша с печуркиАроматна гъбена каша с печуркиКашата се подправя със сол и черен пипер на вкус. Прибавя се сухата мащерка и кашата се оставя да се готви още 5 мин....
Гъбена каша с топено сиренеГъбена каша с топено сиренеГъбите се почистват и се нарязват на едри парчета. Запържват с много малко олио в тиган. През това време шунката се нарязва на жулиени. Добавя...
Гъбена каша с люти кюфтенцаГъбена каша с люти кюфтенцаПускаме кюфтенцата във врящата гъбена супа и варим на слаб огън....

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: