Гъбена Сърма

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно гъбена сърма в Готвач.бг.
Гъбена дроб сарма
Гъбена дроб сарма
стане прозрачен, се овкусява с червения пипер, кубчето гъбен бульон и 1 ч.ч. вода. Вари се на тих огън до готовност на ориза. Накрая се...
Гъбена дроб сарма в палачинка
Гъбена дроб сарма в палачинка
всяка от тях се слага от сместа с гъбите. Увиват се като сарми и се нареждат в намазана с масло тавичка. Пекат се до полуготовност. Заливат се с ...
Дроб сарма
Дроб сарма
3
малко бульон и по 1 лъжичка от размитото с вода доматено пюре и се пекат в умерена фурна. Готовата дроб сарма се полива с разбитите яйца и ...
Вкусна агнешка дроб сърма
Вкусна агнешка дроб сърма
1
190 градуса. Когато е готово, се прави заливка от яйцата и киселото мляко и заливаме дроб сърмата. Запичаме още няколко минути. Сервира се ...
Агнешка дроб сърма
Агнешка дроб сърма
7
Зеленият лук се задушава и към него се прибавя ориза и нарязаните на дребно и сварени предварително дреболии. Разбърква се добре. Прибавя се...
Ароматна дроб сърма
Ароматна дроб сърма
1
Сварете комплекта за дроб сърма/дроб, чревца, шкембе/ и нарежете на подходящи парчета. Нарежете лука на ситно и го задушете в тавата ...
Фалшива дроб сърма
Фалшива дроб сърма
4
Лука нарязвам на ситно. Запържвам каймата и лука, добавям ориза. Премествам в тава за печене, добавям подправките. Наливам вода и запичам до...
Свинска Дроб Сърма
Свинска Дроб Сърма
дроб и оризът. Подправя се със сол, черен пипер, червен пипер и джоджен на вкус и се изсипва в дълбока разлята тава. Налива се вода в...
Дроб сарма за сбор
Дроб сарма за сбор
на ситно. Сипете олио в тавата, в която ще печете дроб сармата, и запържете лука, след което добавете ориза. Нарежете сварения ...
Дроб сарма без заливка
Дроб сарма без заливка
5
. Прибавя се оризът и се пържи известно време. Смесват се нарязаните на кубчета черен дроб, бял дроб и сърце със солта и джоджена. ...
Агнешка дроб сарма
Агнешка дроб сарма
Размразяваме, измиваме и нарязваме в тавичка агнешкия комплект на средно едри парчета, добавяме ориза и подправките. В тиган нарязваме лука...
Детска дроб сарма
Детска дроб сарма
Накисваме за 6 часа ориза. Сваряваме дреболийките и месцето. Добре измиваме ориза и добавяме дреболийките към него. На ситно нарязваме лука и...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: