Гъши Дроб на Скара

Открий всички 24 подбрани съвети за гъши дроб на скара в Готвач.бг.
Гъши дроб на скара
Гъши дроб на скара
/скарата да се разположи ниско. Парченцата гъши дроб се натъркват със малко сол, захарта и черния пипер и се пекат за кратко от ...
Гъши Дроб на Тиган
Гъши Дроб на Тиган
-широко разпространена и харесвана комбинация за гъшия дроб са сладка и конфитюри предимно от горски плодове или свежи такива. Те контрастират ...
Пържен Гъши Дроб
Пържен Гъши Дроб
коричка. Така дробът се запечатва по описания по-горе начин и получавате гъши дроб с карамелена коричка. Винаги консумирайте ...
Пастет от гъши дроб
Пастет от гъши дроб
Гъшият дроб се измива обилно със студена вода. Лукът се нарязва на ситно и се запържва с малко олио до златисто кафяво. Морковите се...
Шишчета от гъши дроб
Шишчета от гъши дроб
1
шишчетата се нанизват, като се редуват, дроб, лук, сланина. Пекат се на скара, като преди това се напръскват леко с мазнина. Постоянно се ...
Празнични хапки с гъши дроб
Празнични хапки с гъши дроб
вкусни. 4. Поставете върху всяко хлебче парченце фоа (гъши дроб) и поръсете с едра сол и още черен пипер, ако желаете. 5. Поднесете ...
Гъши дроб с карамелизирани плодове
Гъши дроб с карамелизирани плодове
2
него плодовете. Долейте малко коняк и фламбирайте. Поднесете парче гъши дроб върху канапе от карамелизираните плодове. По желание може да ...
Филе Миньон с гъши дроб
Филе Миньон с гъши дроб
6
, когато е напълно готово. 6. Пригответе си гъшия дроб нарязан на филийки (за да не се разпадат и бъде лесно рязането, той трябва да бъде ...
Телешки медальон с гъши дроб
Телешки медальон с гъши дроб
Нарежете на медальони телешкото филе и гъшия дроб, изпържете ги в 6 с.л. олио, сипете виното и ги задушете. Разбийте на водна баня жълтъците...
Гъши дроб с боровинков сос
Гъши дроб с боровинков сос
1
оставете да изстине. При желание може да го претриете през цедка, за да се получи по-фин. Посолете парчетата гъши дроб и ги поръсете с ...
Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)
Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)
1
Дробът предварително се накисва за 10-12 часа в студена вода, след това се отцежда и внимателно се подсушава. С остър нож почистете всички жили...
Желиран гъши дроб с ябълки и лук
Желиран гъши дроб с ябълки и лук
бял сос (след като поизстине) се обливат стените и дъното на подходящ съд с правоъгьлна форма. Разстила се пастетьт от гъшия дроб и се покрива ...

Рейтинг

3.8
Общо 5 гласували
5 1
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: