Гъши Дроб на Тиган

Прегледай всички 24 избрани предложения за гъши дроб на тиган в Готвач.бг.
Гъши Дроб на Тиган
Гъши Дроб на Тиган
-широко разпространена и харесвана комбинация за гъшия дроб са сладка и конфитюри предимно от горски плодове или свежи такива. Те контрастират ...
Пастет от гъши дроб
Пастет от гъши дроб
Гъшият дроб се измива обилно със студена вода. Лукът се нарязва на ситно и се запържва с малко олио до златисто кафяво. Морковите се...
Пържен Гъши Дроб
Пържен Гъши Дроб
коричка. Така дробът се запечатва по описания по-горе начин и получавате гъши дроб с карамелена коричка. Винаги консумирайте ...
Гъши дроб на скара
Гъши дроб на скара
/скарата да се разположи ниско. Парченцата гъши дроб се натъркват със малко сол, захарта и черния пипер и се пекат за кратко от всяка ...
Шишчета от гъши дроб
Шишчета от гъши дроб
1
Измитият и почистен дроб се нарязва на парчета. Сланината се нарязва на тънки, почти прозрачни резени. Лукът се нарязва на колелца. На...
Празнични хапки с гъши дроб
Празнични хапки с гъши дроб
поддържа топъл деликатесът ни. В част от мазнината, която е отделил в тигана гъшият дроб, запечете хлебчетата. Те ще я поемат и ще ...
Гъши дроб с карамелизирани плодове
Гъши дроб с карамелизирани плодове
2
и пипер. Изпечете гъшия дроб от двете страни до златисто. Нарежете плодовете на средни кубчета. Загрейте маслото в тиган и ...
Телешки медальон с гъши дроб
Телешки медальон с гъши дроб
Нарежете на медальони телешкото филе и гъшия дроб, изпържете ги в 6 с.л. олио, сипете виното и ги задушете. Разбийте на водна баня жълтъците...
Филе Миньон с гъши дроб
Филе Миньон с гъши дроб
6
, когато е напълно готово. 6. Пригответе си гъшия дроб нарязан на филийки (за да не се разпадат и бъде лесно рязането, той трябва да бъде ...
Гъши дроб с боровинков сос
Гъши дроб с боровинков сос
1
оставете да изстине. При желание може да го претриете през цедка, за да се получи по-фин. Посолете парчетата гъши дроб и ги поръсете с ...
Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)
Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)
1
Дробът предварително се накисва за 10-12 часа в студена вода, след това се отцежда и внимателно се подсушава. С остър нож почистете всички жили...
Желиран гъши дроб с ябълки и лук
Желиран гъши дроб с ябълки и лук
бял сос (след като поизстине) се обливат стените и дъното на подходящ съд с правоъгьлна форма. Разстила се пастетьт от гъшия дроб и се покрива ...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: