Гювеч с Месо

Открий всички 56 кулинарни идеи за гювеч с месо в Готвач.бг.
Гювеч със свинско месоГювеч със свинско месо
. Кашкавалът се нарязва на кубчета, картофите на едро и към тях се добавят грах. Гювечът се намазнява. Най-отдолу се слага малко от месото, 2-3 печени...
Гювеч без месоГювеч без месо
пипер и хубаво се разбърква. Добавят се доматите и се изчаква около 15 минути, докато водата се поизпари. Цялата смес се изсипва в гювеч...
Гювеч с телешко месоГювеч с телешко месо
свареното телешко месо, което се разкъсва на парчета. След това се слагат ред картофи, ред зелен фасул и накрая се добавя готовият микс от...
Гювеч с пилешко месоГювеч с пилешко месо
Пилешките бутчета се сваряват в подсолена вода, отцедени се обезкостяват и накъсват на едри парчета. Загрява се олио, запържва се ситно...
Гювеч с пушено месоГювеч с пушено месо
пипер. Сложете гювеч във фурната и загрейте на 100 градуса (това се прави за да се темперира гювеча да не се спука). Извадете топлия...
Манастирски гювеч с месоМанастирски гювеч с месо
Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се...
Гювече със заешко месоГювече със заешко месо
Нарязаното заешко месо се слага в гювече. Полива се с 200 мл бяло вино. Нарязва се чушката на ситно. Рендосва се един морков. Нарязват се...
Славянски Гювеч със свинско месоСлавянски Гювеч със свинско месо
със свинското месо и запържваме за около 5-6 минути при непрекъснато бъркане. Измиваме чушките и ги нарязваме на дебели ивици. Измиваме ориза и...
Гювеч с 3 вида месоГювеч с 3 вида месо
Почистваме, обелваме, измиваме и нарязваме на едро зеленчуците. Измиваме и нарязваме на големи парчета месото. В голям гювеч редим...
Гювеч с три Вида МесоГювеч с три Вида Месо
наситняват. Всички зеленчуци се прехвърлят в гювеча, добавя се нарязаното на парчета месо (свинско, телешко, пилешко), добавят се подправки на вкус...
Летен гювеч със свинско месоЛетен гювеч със свинско месо
и печем, докато гювеча остане почти на мазнина. Поднасяме го поръсен със ситно нарязан магданоз....
Овчарски гювеч със заешко месоОвчарски гювеч със заешко месо
пипер и доматите и задушаваме за още 15-20 мин. Взимаме гювеч и на дъното му слагаме зеленчуковата смес. Върху нея слагаме месото...

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: