Гювеч с три Вида Месо

Разгледай всички 74 кулинарни идеи за гювеч с три вида месо в Готвач.бг.
Гювеч с три Вида МесоГювеч с три Вида МесоВсички зеленчуци се прехвърлят в гювеча, добавя се нарязаното на парчета месо (свинско, телешко, пилешко), добавят се подправки на вкус - сол, черен...
Гювеч с 3 вида месоГювеч с 3 вида месоВ голям гювеч редим последователно: картофите, телешкото, свинското, пилешкото месо, чушките, морковите и лука....
Гювеч без месоГювеч без месоЦялата смес се изсипва в гювеч, добавят се картофите, зеленият фасул, гъбите, грахът, лютите чушлета и обелените цели скилидки чесън....
Гюлбаши с три вида месоГюлбаши с три вида месоСлед изтичане на времето за печене на гювеча с месо(2 часа), изключвате фурната, отстранявате капака и оставяте гюлбаши с три вида месо във фурната...
Ориз с три вида месоОриз с три вида месоТрите вида месо се сваряват....
Три вида месо със зеленчуциТри вида месо със зеленчуциС така получената марината поливаме месото и притискаме добре. Оставяме на хладно за 2 часа....
Зеле с три вида месоЗеле с три вида месоЩом сме готови нарязваме всичкото месо на малки парченца /може предварително да го запържите/ и се изсипва в гювеча....
Сач с три вида месоСач с три вида месоМесото се нарязва на кубчета и към него се прибавят щипка сол и 1 с.л олио....
Винегрет с три вида месоВинегрет с три вида месоМесото се сварява и се реже на ситно. Цвеклото се сварява, обелва се и се реже на ситно....
Капама с три вида месоКапама с три вида месоНа дъното на гювеча се слагат ребрата, след тях започват да се редуват ред зеле, ред ориз, свинско месо- нарязано на хапки....
Разкошни крокети с три вида месоРазкошни крокети с три вида месоНакълцайте на ситно и сварените яйца и смесете с трите вида месо в голяма купа. Отделно запържете лука загрятото на умерен огън олио....
Аржентинско пучеро с три вида месоАржентинско пучеро с три вида месоВ голямо плато се слагат резените месо, поръсват се с бекон, а около месото се нареждат сварените зеленчуци....

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 3
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: