Десерт Фъч

Разгледай всички 32 избрани предложения за десерт фъч в Готвач.бг.
Фъч
Фъч
2
после стърготините. Прибираме на студено, за да може маслото да се втвърди, и едва тогава изваждаме парченцата! Този фъч е неимоверно ефектен...
Американски фъч
Американски фъч
Маслото се разбива със захарта, прибавят се един по един жълтъците, брашното, какаото и рома. Разбиват се белтъците на твърд сняг и...
Традиционен Фъч
Традиционен Фъч
7
Млякото, маслото, захарта, какаото и ванилийката се бъркат на слаб огън, докато се разтопят маслото и какаото. Когато това стане, сместа се...
Английски Фъч
Английски Фъч
48
Пакетчето масло се стапя на огъня с пет супени лъжици какао, прибавя се захарта и прясно млякото. Сместа се завира 'клоква'. Сваля се от...
Какаов фъч
Какаов фъч
1
Смесват и се брашното, захарта и какаото и се разбъркват. Добавят се млякото и содата накрая олиото и ванилията. Всичко се разбива с миксер...
Домашен Фъч
Домашен Фъч
1
В малка тенджера на котлона се стопяват маслото със захарта. Към тях се прибавя прясното мляко при непрекъснато бъркане докато сместа заври...
Сладкиш Фъч
Сладкиш Фъч
1
Сместта се разбърква, изсипва се в намаслена и поръсена с брашно тава и се пече около 20 минути в умерена фурна. Като изстине се залива със...
Черешов Фъч
Черешов Фъч
заливаме десерта, когато се е стегнал. Прибираме отново във фризера за поне 3 часа, а най-добре за 1 нощ. Сервираме десерта, нарязан на ...
Фъч бисквити
Фъч бисквити
2
Загрейте маслото, млякото, захарта, ванилията и водата. Кипнете сместа за 10 минути, като разбърквате непрекъснато. Добавете шоколада и...
Шоколадов фъч
Шоколадов фъч
10
есенция. Оставя се да престои, докато сладкишът поеме хубаво сиропа. Течния шоколад се разтопява и десерта се залива с него. Сладкишът е готов ...
Празничен орехов фъч
Празничен орехов фъч
Загрейте маслото в малка тенджерка. Сипете двата вида захар, добавете сметаната. Варете в продължение на 4-5 минути, като разбърквате...
Традиционен фъч с глазура
Традиционен фъч с глазура
1
Разбъркайте млякото, маслото, захарта, какаото и ванилийката на слаб огън да се разтопят и хомогенизират. След това снемете от котлона и...

Рейтинг

3.7
Общо 7 гласували
5 1
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: