Джолан в тенджера под налягане

Джолан в тенджера под налягане

2

Изберете два средно големи свински джолана. Изплакнете ги със студена вода и ги сложете в по-дълбока тенджера под налягане. Добавете ситно...

1

Джолан в Тенджера под Налягане

Разгледай всички 57 избрани предложения за джолан в тенджера под налягане в Готвач.бг.
Джолан с Кисело Зеле в Тенджера под Налягане

Джолан с Кисело Зеле в Тенджера под Налягане

В по-голяна тенджера под налягане се слагат двата джолана, цели или нарязани на две, но обезателно срязани, а не разсечени, защото остават...

Пиле в тенджера под налягане

Пиле в тенджера под налягане

Измиваме хубаво пилето под течаща студена вода, нарязваме на порционни парчета и слагаме в тенджерата под налягане. Почистваме и обелваме...

Сарми в Тенджера под Налягане

Сарми в Тенджера под Налягане

не се разтвори при варенето. Готовите сарми поставете на скарата във тенджерата под налягане, ако нямате такава нарежете от сърцевината на...

Агнешко в тенджера под налягане

Агнешко в тенджера под налягане

1

се със сол и всяко парче се потапя и овалва в приготвената вече смес. Овкусените вече парчета месо се редят в тенджера под налягане. Накрая...

Телешки джолан в глинена тенджера

Телешки джолан в глинена тенджера

Режете парчетата джолан и накисвате за 3-4 ч. в студена вода. Изваждате го, изплаквате и нареждате парчетата в тенджерата заедно със зеленчуците...

Телешко в тенджера под налягане

Телешко в тенджера под налягане

и запечатайте от всички страни за 6-7 минути. Сложете подправките и при нужда сложете 3-4 с.л. вода, поставете капака на тенджерата и задушавайте 20-30 минути на тих огън. Сервирайте с гарнитура по избор....

Леща в тенджера под налягане

Леща в тенджера под налягане

1

Накисваме лещата от вечерта във вода. На следващия ден в тенджера под налягане слагаме скълцаните лук, чесън, копър и магданоз. Добавяме...

Пилешка супа в тенджера под налягане

Пилешка супа в тенджера под налягане

В кухненски робот смелете лука, моркова и чушката (не трябва да става на пюре, а на малки парчета). В тенджера под налягане сложете олиото...

Свински език в тенджера под налягане

Свински език в тенджера под налягане

Измиваме добре езика и го поставяме в тенджерата под налягане. Сипваме 2 литра вода и оставяме да заври. Отваряме тенджерата, прецеждаме...

Постни сарми в тенджера под налягане

Постни сарми в тенджера под налягане

водата, се оставя настрани да се охлади леко. Навиват се сарми с желаната големина. В тенджера под налягане се поставя скаричка (от старите...

Свинско с бамя в тенджера под налягане

Свинско с бамя в тенджера под налягане

в дълбок тиган с олиото до златисто. Изважда се и се прехвърля в тенджерата под налягане, поръсва се със сол и черен пипер. В същия тиган...

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: