Джолан с Бира

Разгледай всички 42 подбрани съвети относно джолан с бира в Готвач.бг.
Свински джолан с бираСвински джолан с бира
часа. Накрая махнете капака и печете до златисто още 15 мин. Опитайте се да намерите зърната бахар и дафиновия лист и ги махнете преди поднасяне. Свинският джолан с бира е много вкусен....
Джолан с бираДжолан с бира
1
Свинските джолани измийте и подсушете. Всичко подправки сложете в хаванче и ги счукайте. Сложете джоланите в намазнена тава, в която сте...
Свински джолан с картофи и бираСвински джолан с картофи и бира
В тенджера под налягане запечатайте джолана с бучката масло от двете страни. Налейте бирата и водата. Затворете и варете 30 минути. Обелете...
Сочни задушени джолани с картофи и бираСочни задушени джолани с картофи и бира
по парченце от чесъна. Останалите скилидки може да сложите в гювеча. Добавете бирата и малко вода, овкусете с още подправки и сол, ако е...
Свински джолан на фурна с бира и соев сосСвински джолан на фурна с бира и соев сос
1
Джоланите се шпиковат с чесъна на няколко места. Натриват се с черния и червен пипер и солта. Слагат се в дълбока тава и се заливат с бирата...
Задушен джоланЗадушен джолан
2
Подправяме свинския джолан със сол, черен и червен пипер. Поливаме го с олиото и го намазваме с доматеното пюре. Овкусеното месо слагаме в...
Джолан гулашДжолан гулаш
1
да къкри около 1, 5 часа. Щом месото е сготвено, овкусете със сол и пипер на вкус и разбъркайте със сметаната и магданоза. Може да поднесете Джолан гулаша в издълбано хлебче....
Пълнен джоланПълнен джолан
Счукайте 3 скилидки чесън и ги объркайте с малко сол, черен и червен пипер, 2 с.л. вино, соевия сос, розмарина и 1-2 с.л. олио. Добре намажете...
Уникален джоланУникален джолан
30 мин). Жулиените от джолана се подреждат в тавичка и се запичат за 20 мин в загрята фурна на 250 градуса. Поливат се със сладко киселия сос...
Свински джоланСвински джолан
Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...
Задушени джоланиЗадушени джолани
1
е готово, ако е необходимо, се долива останалото количество вино и бира и се запича до зачервена коричка. За гарнитура поднесете пюре или ориз. Добър апетит!...
Свински джолан в гювечСвински джолан в гювеч
1
Започваме с подготовката на свинския джолан. За целта използвах заден джолан с кожа. Първоначално го измих и накиснах във вода за около час...

Рейтинг

4.2
Общо 6 гласували
5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: