Джолан с Бира

Разгледай всички 41 подбрани съвети относно джолан с бира в Готвач.бг.
Свински джолан с бира
Свински джолан с бира
лют пипер и кимион. Сложете дафиновия лист и зърната бахар до джолана, разпределете лука около и под него и сипете бирата. Сложете капака...
Джолан с бира
Джолан с бира
1
Свинските джолани измийте и подсушете. Всичко подправки сложете в хаванче и ги счукайте. Сложете джоланите в намазнена тава, в която сте...
Свински джолан с картофи и бира
Свински джолан с картофи и бира
В тенджера под налягане запечатайте джолана с бучката масло от двете страни. Налейте бирата и водата. Затворете и варете 30 минути. Обелете...
Сочни задушени джолани с картофи и бира
Сочни задушени джолани с картофи и бира
по парченце от чесъна. Останалите скилидки може да сложите в гювеча. Добавете бирата и малко вода, овкусете с още подправки и сол, ако е...
Свински джолан на фурна с бира и соев сос
Свински джолан на фурна с бира и соев сос
1
Джоланите се шпиковат с чесъна на няколко места. Натриват се с черния и червен пипер и солта. Слагат се в дълбока тава и се заливат с бирата...
Уникален джолан
Уникален джолан
30 мин). Жулиените от джолана се подреждат в тавичка и се запичат за 20 мин в загрята фурна на 250 градуса. Поливат се със сладко киселия сос...
Джолан гулаш
Джолан гулаш
1
да къкри около 1, 5 часа. Щом месото е сготвено, овкусете със сол и пипер на вкус и разбъркайте със сметаната и магданоза. Може да поднесете ...
Пълнен джолан
Пълнен джолан
Счукайте 3 скилидки чесън и ги объркайте с малко сол, черен и червен пипер, 2 с.л. вино, соевия сос, розмарина и 1-2 с.л. олио. Добре намажете...
Задушен джолан
Задушен джолан
2
Подправяме свинския джолан със сол, черен и червен пипер. Поливаме го с олиото и го намазваме с доматеното пюре. Овкусеното месо слагаме в...
Свински джолан
Свински джолан
Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...
Задушени джолани
Задушени джолани
1
е готово, ако е необходимо, се долива останалото количество вино и бира и се запича до зачервена коричка. За гарнитура поднесете пюре или ориз. ...
Свински джолан с вино
Свински джолан с вино
7
се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва. Пече се 3 часа на 170 ...

Рейтинг

4.2
Общо 6 гласували
5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: