Добруджански Катми

Открий всички 12 подбрани съвети относно добруджански катми в Готвач.бг.
Добруджански катмиДобруджански катмиКатмите се пекат от двете страни. Сервирайте с мед или плънка по желание....
Добруджански малай като мъфиниДобруджански малай като мъфиниВ Добруджа това ястие се казва добруджански малай или малай, прави се в тава и се реже на квадрати....
Най-добрите добруджански гозбиНай-добрите добруджански гозбиСлед като течността изври, се слагат всички подправки, разбърква се добре и с тази плънка се пълнят зелевите листа под формата на сарми....
КатмиКатмиСлед като са готови ги намажете с масло. Може да ги приготвите със сирене, сладко, банан и шоколад, шунка или каквото вие решите....
ДобруджанкиДобруджанкиСмесват се всички продукти и се добавя брашното. Замесва се тесто, което се разделя на малки топки. Украсяваме по желание. Пече се в намазнена...
Добруджански тутманикДобруджански тутманикИзвадете изпечения Добруджански тутманик, напръскайте със студена вода и го покрийте с чиста кърпа....
Добруджански БабекДобруджански БабекРазликата между бабек и суджук е тази, че в бабека месото се накълцва. Накълцваме си месото и посоляваме също и прибавяме останалите подправки....
Добруджански милинкиДобруджански милинкиСлед като милинките втасат напълно, напръскайте ги с разбито яйце и ги сложете да се изпекат в умерено загряна фурна. Са ви е сладко!...
Добруджански тиквеникДобруджански тиквеникСлед като я отстраним от котлоно, прибавяме и захарта. Разстиламе корите и в долния им края слагаме от плънката, навиваме на руло....
Добруджански сиренкиДобруджански сиренкиРазтваряме содата в киселото мляко. Пресяваме брашното. Разтопяваме маслото. В купа в пресятото брашно изсипваме киселото мляко със содата, яйцата...
Добруджански гювечДобруджански гювечСлед като го извадим от фурната, го ръсим със ситно нарязания магданоз....
Добруджански топкиДобруджански топкиМаята се захваща, като се разтваря в топлата вода заедно с 1 с.л. захар и 1 с.л. брашно....

Рейтинг

3.9
Общо 8 гласували
5 2
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: