Домашен Захарен Памук

Открий всички 74 кулинарни идеи за домашен захарен памук в Готвач.бг.
Домашен захарен памук
Домашен захарен памук
3
Приготвянето на домашен захарен памук изисква доста пространство и специални приготовления. Първо изрежете заоблените горни части на ...
Мисия възможна: Захарен памук!
Мисия възможна: Захарен памук!
захарни кристали по-скоро ще залепнат на дъното и ще загорят. Как се вари захар Една от тайните за успешно правене на захарен ...
Домашни захарни кубчета
Домашни захарни кубчета
Захарните кубчета са толкова лесни за приготвяне вкъщи, колкото са ефектни при поднасянето си. Можете да боядисвате и ароматизирате захарта...
Домашни бонбони без захар
Домашни бонбони без захар
Всички ядки се поставят в чопъра, за да се начупят. След това се изсипват в дълбока купа. Плодовете също минават през чопъра, за да се смелят...
Домашни курабийки със захар
Домашни курабийки със захар
Разбийте яйцата със захарта. Сипете в една ч.ч киселото мляко и в него сложете содата и разбъркайте добре. Добавете сместа към яйцата и...
Домашно Фрапе Без Захар
Домашно Фрапе Без Захар
Смесете кафето, подсладителя и малко вода с чаша, подходяща за фрапе. С помощта на миксер за фрапе разбийте съставките до гъста пяна...
Домашно захарно тесто за украси
Домашно захарно тесто за украси
1
. В тава пресяваме захарта и се слага пареното тесто. Меси се до твърдо тесто. Почива час в хладилника. От това тесто може да се правят...
Памук погача
Памук погача
7
Маята и захарта се разтварят в топлата вода. Покриват се с кърпа и се изчаква да шупне или да удвои обема си. Ако използвате суха мая, изсипете...
Постен домашен шоколадов крем без захар
Постен домашен шоколадов крем без захар
грам захар! Бележка: Ако вкъщи не разполагате с някоя от горепосочените съставки, смело импровизирайте според Вашия индивидуален вкус!...
Памид
Памид
Памид представлява винен сорт грозде, който преди време е бил изключително популярен в страната. Днес той продължава да се отглежда, макар и в...
Памук кекс
Памук кекс
3
Яйцата се разбиват заедно с пудрата захар на пяна. След това се добавят вода, прясното мляко и олиото и се разбърква добре. После се...
Памук пита
Памук пита
Замесваме обикновено тесто и го оставяме да втасва. Като втаса тестото го пресмесваме и го делим на равни части и пак го оставяме да втасва...

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: