Домашен Катък

Открий всички 74 подбрани съвети относно домашен катък в Готвач.бг.
Домашен катъкДомашен катъкОтцедения катък се съхранява на хладно преди да се консумира....
Домашен овчи катъкДомашен овчи катъкТака престоялият овчи катък е готов за консумация....
Вкусен домашен катък по селскиВкусен домашен катък по селскиСвареното прясно мляко трябва да е с температурата, като за квасене за кисело мляко. Добавят се маята за сирене, солта и киселото мляко....
Домашен катък с пресен чесънДомашен катък с пресен чесънСлагаме киселото мляко да се изцежда през тензух. Натрошаваме сиренето. Смесваме цеденото мляко със сиренето. Към сместа добавяме пресния...
Домашен катък с печен пиперДомашен катък с печен пиперЧесънът се счуква, добавят се млякото, олиото, солта и лимонената киселина - бият се с пасатор до получаване на хомогенна гъста паста (ако е необходимо...
Пълнени чушки с домашен катъкПълнени чушки с домашен катъкНапълнете запържените чушки с катъка и ги подредете в плато. Поднесете ги като предястие....
Домашен доматен сосДомашен доматен сосЗагрейте 60 мл олио и запържете ситно нарязания лук, а след като омекне добавете чесъна....
Домашен доматен сокДомашен доматен сокСлед като махнете сместа от котлона я оставете да престои 5 минути в затворен съд....
КатъкКатъкВарим млякото на водна баня, на много слаб огън, докато остане наполовина. Бъркаме непрекъснато и внимаваме да не загори. Когато млякото се охлади...
Домашен пикантен доматен сосДомашен пикантен доматен сосВари се около 10 минути на тих огън като се разбърква. Поръсваме с чубрица и магданоз и щом се сгъсти е готово....
Златоградски катъкЗлатоградски катъкШприцовайте в салатени чинии готовия катък или просто го разсипете и аранжирайте по ваш вкус....
Родопски катъкРодопски катъкКиселото мляко се изцежда през марля 5-6 часа. Изсипва се върху натрошено сирене. Добавя се ситно нарязан чесън. Овкусява се с копър,...

Рейтинг

4.1
Общо 9 гласували
5 4
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: