Домашен Козунак на Конци

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно домашен козунак на конци в Готвач.бг.
Козунак на конциКозунак на конциПредварително разтворете маята в топличкото прясно мляко с щипка захар. След като шупне я добавете с към 3 ч.ч. брашно с разбитите яйца, захарта,...
Домашен козунакДомашен козунакСложете домашния козунак да се пече за около 40 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна....
Сплетен козунак на конциСплетен козунак на конциПечете сплетения козунак на конци в загрята фурна на 170 градуса. Рецептата за пухкав козунак е готова, да ви е вкусно!...
Богат козунак на конциБогат козунак на конциПечете богатия козунак на конци в загрята фурна на 160 градуса....
Усукан козунак на конциУсукан козунак на конциОставяме тестото на топло, покрито с домакинско фолио, и след като е готово, го разделяме на няколко топки в зависимост колко козунака искаме....
Кръгъл Козунак на конциКръгъл Козунак на конциОставяте тестото да удвои обема си след което оформяте кръгли козунаци като оформяте фитили....
Изпитан Козунак на КонциИзпитан Козунак на КонциКозунаците стават вкусни и на конци, като се начупи. В голяма тава си пресяваме 1 кг брашно за козунаци. Добавяме 2 прахчета ванилии....
Захаросан козунак на конциЗахаросан козунак на конциЗахаросаният козунак на конци е готов....
Лимонов козунак на конциЛимонов козунак на конциОформете козунака според въображението си и го намажете с белтъка....
Вит козунак на конциВит козунак на конциСлед това го премесете още веднъж леко, като добавите и полятите с малко ром или коняк стафиди. Оставете пак да втаса за 40 минути....
Пухкав козунак на конциПухкав козунак на конциМалките козунаци се пекат на 180 градуса около 35 минути на средна скара, без вентилатор, в предварително загрята фурна, а големия козунак около 50...
Вкусен домашен козунакВкусен домашен козунакСлед второто втасване оформяме козунака, сплитаме по желание намазваме с отделения белтък, поръсваме обилно със захар и оставяме на топло да втаса...

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: