Домашен Крем

Открий всички 74 кулинарни идеи относно домашен крем в Готвач.бг.
Съвети за приготвянето на перфектния домашен кремСъвети за приготвянето на перфектния домашен кремИма и друг лесен начин да получите перфектния домашен крем, но направен от вас. Истински, не от пакетче....
Домашен доматен сосДомашен доматен сосПасирайте консервираните домати и нарязаните пресни домати. Загрейте 60 мл олио и запържете ситно нарязания лук, а след като омекне добавете чесъна...
Домашен доматен сокДомашен доматен сокПочистете и нарежете доматите на малки парченца. Към тях добавете изцедения портокалов сок, водата, сол, захар, разбъркайте и сложете да заври на...
Домашен маслен кремДомашен маслен кремРазбъркайте горещия крем с маслото. Разсипете в купички. Страхотен маслен крем за добра компания и повече настроение!...
Домашен яйчен кремДомашен яйчен крем
Ще прикача снимка на тортата, която направих с моя домашен яйчен крем....
Домашен крем ликьорДомашен крем ликьорЗа да си приготвим домашен крем ликьор, не ни е нужна специална техника, нито време....
Домашен лимонов кремДомашен лимонов кремКремът се оцветява по желание със жълта сладкарска боя....
Домашен Розов КремДомашен Розов КремСложете ликьора от малини, разбъркайте и сложете на котлона на ниска степен плодовия крем. Варете розовия крем до желаната гъстота....
Домашен какаов кремДомашен какаов кремРазбиваме захарта, брашното, какаото и ванилията, като наливаме бавно студеното прясно мляко. Слагаме на огъня. Варим при непрекъснато бъркане...
Домашен маслен кремДомашен маслен кремОмекналото масло се разбива на крем и при непрекъснато разбиване се добавя яйчената смес, като се добавя по една супена лъжица, разбърква се и се...
Домашен яйчен кремДомашен яйчен кремКремът се оставя да изстине напълно, след което се съхранява в хладилник до 4 дни....
Домашен Ванилов КремДомашен Ванилов КремКогато кремът достигне желаната от вас гъстота, отдръпнете, оставете да се охлади за няколко минути и разсипете в чаши или купички....

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: