Домашен Ликьор

Прегледай всички 74 избрани предложения относно домашен ликьор в Готвач.бг.
Домашен малинов ликьорДомашен малинов ликьорПлодовете, които ще използваме за малиновия ликьор, трябва да са добре узрели, здрави и ароматни....
Домашен крем ликьорДомашен крем ликьорЗа да си приготвим домашен крем ликьор, не ни е нужна специална техника, нито време....
Домашен 	ябълков ликьорДомашен ябълков ликьорПрибираме бутилките с ликьор на тъмно място и ги оставяме да престоят 10 дни. След това домашният ябълков ликьор е готов за консумация....
Домашен ликьор ЛимончелоДомашен ликьор ЛимончелоПолученият ликьор се налива в бутилка, затваря се и се оставя на тъмно и прохладно място за 1 месец. След това се консумира....
Домашен яйчен ликьорДомашен яйчен ликьорЛикьорът се налива в бутилки. Трайност: 4 месеца....
Домашен лимонов ликьорДомашен лимонов ликьорЛимоните се измиват с четка и гореща вода. Нарязват се на много тънки филийки. Сипват се в буркан заедно със захарта и водката. Държи се...
Домашен карамелов ликьорДомашен карамелов ликьорОт консервите се махат хартиените етикети. Консервите се слагат в голяма тенджера и се заливат с вода, така че тя да е с височина 3 сантиметра над...
Домашен черешов ликьорДомашен черешов ликьорСлед 4-5 седмици прецедете ликьора и го разсипете в бутилки и го съхранявайте на хладно. Ракията може да се замени с водка....
Домашен орехов ликьорДомашен орехов ликьорЗаливам ги с домашната ракия и ги оставям да престояват на слънчево място около 2 месеца (колкото повече стоят, ликьорът става по-хубав)....
Домашен ликьор от розиДомашен ликьор от розиИзточник на рецептата: Домашни хитрини!...
Домашен Ликьор от СмокиниДомашен Ликьор от СмокиниСмесваме с прецедената плодова смес и оставяме да се избистри сам ликьорът. Оставете готовия ликьор да се избистри сам....
Домашен ликьор от ягодиДомашен ликьор от ягодиОставя се за 12 часа да си почине и може да пиете домашен ягодов ликьор. Сервира се охладен, съхранява се в хладилника....

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 1
4 5
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: