Домашен Лопушник

Прегледай всички 24 подбрани съвети за домашен лопушник в Готвач.бг.
ЛопушникЛопушникСложете лопушника да се изпече в предварително загрята на 190-200 градуса фурна....
Селска дърпана баница и лопушникСелска дърпана баница и лопушникЦелта е да се направят две баници - една със сирене и яйца и един лападник....
Бабиния селски лопушникБабиния селски лопушникВ дълбок тиган на огъня се загрява малко олио и в него се задушават лукът и лападът, измити и нарязани, като се разбърква, докато зеленията леко поомекне...
Лопушник с газирана водаЛопушник с газирана водаРазбиват се 2 яйца с 1/2 ч.ч. газирана вода и заливаме лопушника със сместа....
Лопушник от тефтера на бабаЛопушник от тефтера на бабаРазбърквате и с тази смес завиваме лопушника. Печем в загряна на 200 градуса фурна до готовност....
Постни банички Лопушки за ЛазаровденПостни банички Лопушки за ЛазаровденПостни банички – Лопушки, подходящи за пролетните празници!...
Лесна Баница с лопушЛесна Баница с лопушПо желание може да се направи и вита баница....
Безглутенова мързелива баница с лопушБезглутенова мързелива баница с лопушПостепенно добавете брашното, лука, лопуша и сиренето. Загрейте фурната на 180 градуса. Изпечете мързеливата баница до суха клечка....
Баница с лопуш и сиренеБаница с лопуш и сиренеВземайте по 2 кори за баница, намазвайте ги с масло и разпределяйте плънката с лопуш надлъж в единия край....
Домашен доматен сосДомашен доматен сосПасирайте консервираните домати и нарязаните пресни домати. Загрейте 60 мл олио и запържете ситно нарязания лук, а след като омекне добавете чесъна...
Домашен доматен сокДомашен доматен сокПочистете и нарежете доматите на малки парченца. Към тях добавете изцедения портокалов сок, водата, сол, захар, разбъркайте и сложете да заври на...
Домашен пикантен доматен сосДомашен пикантен доматен сосЛукът и морковите се задушават в загрято олио с малко вода. Щом се изпари водата се прибавят нарязани ситно домати без люспи и се заливат с чаша...

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: