Домашен Селски Козунак

Прегледай всички 74 кулинарни идеи за домашен селски козунак в Готвач.бг.
Домашен козунакДомашен козунакСложете домашния козунак да се пече за около 40 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна....
Засукан селски козунакЗасукан селски козунакЩом се опече селският козунак се отделя от стената на тавата....
Козунак по селскиКозунак по селскиВсички продукти, с които ще правите козунака по селски трябва да са много пресни, за да се получи наистина добър козунак....
Вкусен домашен козунакВкусен домашен козунакСлед второто втасване оформяме козунака, сплитаме по желание намазваме с отделения белтък, поръсваме обилно със захар и оставяме на топло да втаса...
Ароматен домашен козунакАроматен домашен козунакНамазваме втасалия козунак с разбито яйце. Поръсваме го със захар и го набоцкваме с орехови ядки. Печем в умерена фурна....
Домашен селски пастетДомашен селски пастетДомашният селски пастет е разкошна вкусотия. Поднася се с препечени филийки или топъл селски хляб. Добър апетит!...
Домашен селски хлябДомашен селски хлябВ топлата вода разтваряме маята заедно с лъжичката захар и малко брашно и оставяме да шупне. В отделен съд пресяваме брашното заедно със солта,...
Пухкав домашен Великденски козунакПухкав домашен Великденски козунакСлед това козунакът се оставя да втаса 2 часа или докато не стане двоен....
Домашен козунак с джинджифилДомашен козунак с джинджифилДомашният козунак с джинджифил е готов....
Любим домашен парен козунакЛюбим домашен парен козунакРазмива се маята в 1 ч.ч. хладка вода и 150 г брашно. Покрива се с кърпа и се оставя на топло. Разбиват се 8 яйца със захарта и солта, добавя се 200...
Домашен козунак с шоколадДомашен козунак с шоколадСлед като е изпечен козунакът, си правим сироп от вода и захар 1:1 с четка намазваме и поръсваме със захар....
Домашен козунак с локумДомашен козунак с локумОставете готовите козунаци да втасат повторно, когато видимо увеличат обема си, намажете с разбит белтък и поръсете със захар....

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: