Домашен Селски Козунак

Прегледай всички 36 кулинарни идеи за домашен селски козунак в Готвач.бг.
Домашен козунак
Домашен козунак
4
намажете с разбит белтък и по желание поръсете с кристална захар, нарязани ядки и т.н. Сложете домашния козунак да се пече за около 40 минути в ...
Засукан селски козунак
Засукан селски козунак
предварително загрята на 160 градуса фурна. Щом се опече селският козунак се отделя от стената на тавата....
Козунак по селски
Козунак по селски
1
Всички продукти, с които ще правите козунака по селски трябва да са много пресни, за да се получи наистина добър козунак. Освен това ...
Домашен козунак с локум
Домашен козунак с локум
4
разтеглете, сложете половината стафиди и локум и омесете отново. Така направете и с другата част о тестото. Двете части са за два средни козунака...
Вкусен пухкав домашен козунак
Вкусен пухкав домашен козунак
8
искате козунакът да е по-препечен махнете фолиото и печете до видът, който ви харесва. Леко недопеченият козунак е по-ароматен, по-препеченият ...
Домашен козунак с ракия
Домашен козунак с ракия
32
Разбивате яйцата, захарта, ванилията, олиото и млякото с миксер. Пресявате брашното в тава и добавяте сместа и втасалата мая (маята се втасва с 1...
Любим домашен парен козунак
Любим домашен парен козунак
Размива се маята в 1 ч.ч. хладка вода и 150 г брашно. Покрива се с кърпа и се оставя на топло. Разбиват се 8 яйца със захарта и солта, добавя се...
Пухкав домашен Великденски козунак
Пухкав домашен Великденски козунак
мазнина. След това козунакът се оставя да втаса 2 часа или докато не стане двоен. Прави се плитка, остава се да втаса още 20 минути...
Ароматен домашен козунак
Ароматен домашен козунак
намазнена тава и оставяме на топло да втаса повторно. Когато втаса, обемът ще се увеличи двойно. Намазваме втасалия козунак с разбито яйце...
Домашен козунак с шоколад
Домашен козунак с шоколад
мин. на 180 градуса. След като е изпечен козунакът, си правим сироп от вода и захар 1:1 с четка намазваме и поръсваме със захар....
Вкусен домашен козунак
Вкусен домашен козунак
втасва повторно. След второто втасване оформяме козунака, сплитаме по желание намазваме с отделения белтък, поръсваме обилно със захар и оставяме на...
Домашен селски хляб
Домашен селски хляб
5
В топлата вода разтваряме маята заедно с лъжичката захар и малко брашно и оставяме да шупне. В отделен съд пресяваме брашното заедно със солта...

Рейтинг

3
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: