Домашен Селски Козунак

Прегледай всички 35 кулинарни идеи за домашен селски козунак в Готвач.бг.
Домашен козунак
Домашен козунак
4
намажете с разбит белтък и по желание поръсете с кристална захар, нарязани ядки и т.н. Сложете домашния козунак да се пече за около 40 минути в ...
Засукан селски козунак
Засукан селски козунак
предварително загрята на 160 градуса фурна. Щом се опече селският козунак се отделя от стената на тавата....
Козунак по селски
Козунак по селски
1
Всички продукти, с които ще правите козунака по селски трябва да са много пресни, за да се получи наистина добър козунак. Освен това ...
Любим домашен парен козунак
Любим домашен парен козунак
Размива се маята в 1 ч.ч. хладка вода и 150 г брашно. Покрива се с кърпа и се оставя на топло. Разбиват се 8 яйца със захарта и солта, добавя се...
Пухкав домашен Великденски козунак
Пухкав домашен Великденски козунак
мазнина. След това козунакът се оставя да втаса 2 часа или докато не стане двоен. Прави се плитка, остава се да втаса още 20 минути...
Вкусен пухкав домашен козунак
Вкусен пухкав домашен козунак
8
искате козунакът да е по-препечен махнете фолиото и печете до видът, който ви харесва. Леко недопеченият козунак е по-ароматен, по-препеченият ...
Домашен козунак с локум
Домашен козунак с локум
4
разтеглете, сложете половината стафиди и локум и омесете отново. Така направете и с другата част о тестото. Двете части са за два средни козунака...
Домашен козунак с ракия
Домашен козунак с ракия
32
Разбивате яйцата, захарта, ванилията, олиото и млякото с миксер. Пресявате брашното в тава и добавяте сместа и втасалата мая (маята се втасва с 1...
Вкусен домашен козунак
Вкусен домашен козунак
втасва повторно. След второто втасване оформяме козунака, сплитаме по желание намазваме с отделения белтък, поръсваме обилно със захар и оставяме на...
Ароматен домашен козунак
Ароматен домашен козунак
намазнена тава и оставяме на топло да втаса повторно. Когато втаса, обемът ще се увеличи двойно. Намазваме втасалия козунак с разбито яйце...
Домашен козунак с шоколад
Домашен козунак с шоколад
мин. на 180 градуса. След като е изпечен козунакът, си правим сироп от вода и захар 1:1 с четка намазваме и поръсваме със захар....
Домашен селски пастет
Домашен селски пастет
време. Искаме пастетът да не е на каша, а в селски стил, затова не мелим. (Дробът трябва да е предварително изкиснат и хубаво измит, за да не пуска...

Рейтинг

3
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: