Домашен Суджук от Еленско Месо

Открий всички 74 кулинарни идеи за домашен суджук от еленско месо в Готвач.бг.
Домашен суджукДомашен суджукНапълнените суджуци се закачат да съхнат и след 24 часа се надупчват с игла, там където е останал въздух, се превиват. ...
Домашен еленски бутДомашен еленски бутВърнете еленския бут в постава и го дръжте там да отлежава до март месец....
Еленско платоЕленско платоФиле Елена, Еленски бут и Еленска сланина са продукти от свинско месо, приготвено в Еленският балкан, а не мезета от еленско месо....
Еленско филеЕленско филеФилетата се задушават в половината от мазнината, наредени отгоре със задушени гъби, които са покрити с парче сланина. След като се позапекат на...
Свински домашен суджукСвински домашен суджукНарязаните на парчета суджуци са чудесно мезе с чаша домашно вино! Свинският домашен суджук е страхотен....
Пикантен домашен суджукПикантен домашен суджукНарязваме всичкото месо с остър нож на много ситни парченца....
Домашен овчи суджукДомашен овчи суджукМястото, което ще е край на всеки суджук, се усуква. Накрая суджуците се закачат на подходящо място да съхнат....
Домашна пица с домашен суджукДомашна пица с домашен суджукдомашно сирене, нарязан на дебели ленти....
СуджукСуджукНапълненият суджук се надупчва с игла на местата, където е останал въздух....
Домашен суджук с 2 вида месоДомашен суджук с 2 вида месоМоже да свиете суджука на подкова или да го направите като обикновенна наденица....
Марината за еленскоМарината за еленскоВсичко се разбърква и с полученото се натрива еленското /това количество марината е подходящо за около 500 г месо/....
Много ароматен домашен суджукМного ароматен домашен суджукСлед това се пълнят с месото, оформят се суджуци и се слагат да съхнат на хладно и проветриво място поне 3 седмици....

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: