Домашен Суджук от Еленско Месо

Открий всички 24 кулинарни идеи за домашен суджук от еленско месо в Готвач.бг.
Домашен суджук
Домашен суджук
2
от дължината на суджуците, червата се превиват (там където ще е краят на един брой суджук). Напълнените суджуци се закачат да съхнат и след...
Домашен суджук от конско и свинско месо
Домашен суджук от конско и свинско месо
да се изцеди от водата и го нарежете на дълги тънки ленти. Смилайте месото, като редувате равни количества свинско и конско месо. ...
Домашен еленски бут
Домашен еленски бут
5
точната мярка е 28 г на килограм месо. След като месото престои така 20 дена, извадете го и го огледайте добре - при наличие на места, ...
Домашен суджук с 2 вида месо
Домашен суджук с 2 вида месо
суджука на подкова или да го направите като обикновенна наденица. Ако е като подкова се мачка всеки ден, слага се да съхне на проветриво място за ...
Домашно приготвена еленска кайма
Домашно приготвена еленска кайма
Еленското месо се измива и се накисва за една нощ в оцет и вода. След това се отцежда, нарязва на едро и се осолява добре. Оставя се върху...
Суджук
Суджук
4
приставка на месомелачката и след като месото се вкара, двата края се връзват. Напълненият суджук се надупчва с игла на местата, където е...
Домашна пица с домашен суджук
Домашна пица с домашен суджук
. После редим нарязаните на парчета суджук, следва лукът, нарязан на полумесеци, слагаме маслини, поръсваме с подправката за пица и най-отгоре...
Пикантен домашен суджук
Пикантен домашен суджук
Нарязваме всичкото месо с остър нож на много ситни парченца. Смесваме с всички подправки и разбъркваме хубаво, за да може подправките да се...
Домашен овчи суджук
Домашен овчи суджук
по-сбито, за да не остава въздух. Мястото, което ще е край на всеки суджук, се усуква. Накрая суджуците се закачат на подходящо място да...
Свински домашен суджук
Свински домашен суджук
1
Свинското месо се нарязва на парчета в голям съд. Добавя се сол на вкус, кимион, черен пипер и ронена сушена чубрица, разбърква се добре да се...
Много ароматен домашен суджук
Много ароматен домашен суджук
със студена вода и се оставят така за около 20 минути. След това се пълнят с месото, оформят се суджуци и се слагат да съхнат на хладно и ...
Еленско плато
Еленско плато
вино. Филе Елена, Еленски бут и Еленска сланина са продукти от свинско месо, приготвено в Еленският балкан, а не мезета от ...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: