Домашен Тутманик

Разгледай всички 24 подбрани съвети за домашен тутманик в Готвач.бг.
Домашен тутманик
Домашен тутманик
34
втасалия тутманик с малко олио отгоре и сложете да се изпече до готовност. Проверявайте го с клечка. Изпечения тутманик увийте в кърпа....
Бухнал домашен тутманик със сирене
Бухнал домашен тутманик със сирене
за втори път. Намажете с жълтъка, 1 с.л. олио, 1 с.л. прясно мляко. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса. Поличава се много вкусен ...
Домашен тутманик с овче сирене
Домашен тутманик с овче сирене
изсипете тестото. Сложете на топло да втаса след което размажете яйцето отгоре и печете тутманика в загрята фурна до хубав златист цвят....
Тутманик
Тутманик
Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...
Домашен пикантен доматен сос
Домашен пикантен доматен сос
Лукът и морковите се задушават в загрято олио с малко вода. Щом се изпари водата се прибавят нарязани ситно домати без люспи и се заливат с чаша...
Домашен доматен сок
Домашен доматен сок
Почистете и нарежете доматите на малки парченца. Към тях добавете изцедения портокалов сок, водата, сол, захар, разбъркайте и сложете да заври на...
Домашен доматен сос
Домашен доматен сос
2
Пасирайте консервираните домати и нарязаните пресни домати. Загрейте 60 мл олио и запържете ситно нарязания лук, а след като омекне добавете...
Ретро Тутманик
Ретро Тутманик
1
тестото и го оставяме да удвои обема си. След това го разделяме на 10 топки. Приготвяме плънката за тутманика, като разбиваме яйцата леко...
Добруджански тутманик
Добруджански тутманик
+ 1 белтък, кисело мляко и 3 с.л. от олиото. Прибавете втасалата мая и бъркайте, докато е възможно с шпатула. Прехвърлете тестото за тутманик...
Здравословен тутманик
Здравословен тутманик
количества, колкото тутманикът да не залепне за тавата. Печем на предварително загрята фурна на 180 градуса до хващане на златиста коричка....
Бухнал тутманик
Бухнал тутманик
2
натрошено на по-едро), добавя се и олиото. Смесват се бакпулвера и брашното и се прибавят към основната смес за тутманика. Разбърква се и е готово...
Пъстър тутманик
Пъстър тутманик
тавата с така оформения тутманик и след 30-40 минути го намазвате с разбит жълтък с малко вода и олио. Печете тутманика в студена фурна, ...

Рейтинг

4.3
Общо 7 гласували
5 3
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: