Домашен Тутманик

Разгледай всички 24 подбрани съвети за домашен тутманик в Готвач.бг.
Домашен тутманик
Домашен тутманик
34
втасалия тутманик с малко олио отгоре и сложете да се изпече до готовност. Проверявайте го с клечка. Изпечения тутманик увийте в кърпа....
Домашен тутманик с овче сирене
Домашен тутманик с овче сирене
Разтопете маста и сипете малко в дълбока купа. Изсипете тестото, счупете две яйца и с ръка започнете да мачкате тестото. Добавяйте по малко от...
Бухнал домашен тутманик със сирене
Бухнал домашен тутманик със сирене
за втори път. Намажете с жълтъка, 1 с.л. олио, 1 с.л. прясно мляко. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса. Поличава се много вкусен ...
Тутманик
Тутманик
Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...
Домашен доматен сок
Домашен доматен сок
Почистете и нарежете доматите на малки парченца. Към тях добавете изцедения портокалов сок, водата, сол, захар, разбъркайте и сложете да заври на...
Домашен пикантен доматен сос
Домашен пикантен доматен сос
Лукът и морковите се задушават в загрято олио с малко вода. Щом се изпари водата се прибавят нарязани ситно домати без люспи и се заливат с чаша...
Домашен доматен сос
Домашен доматен сос
1
Пасирайте консервираните домати и нарязаните пресни домати. Загрейте 60 мл олио и запържете ситно нарязания лук, а след като омекне добавете...
Здравословен тутманик
Здравословен тутманик
количества, колкото тутманикът да не залепне за тавата. Печем на предварително загрята фурна на 180 градуса до хващане на златиста коричка....
Пъстър тутманик
Пъстър тутманик
тавата с така оформения тутманик и след 30-40 минути го намазвате с разбит жълтък с малко вода и олио. Печете тутманика в студена фурна, ...
Тутманик Пухчо
Тутманик Пухчо
Дадох такова име на този тутманик поради това, че се получава мек, пухкав и много бухнал. Може би най-вкусният, който някога съм опитвала...
Надиплен тутманик
Надиплен тутманик
на тутманика. Сипете 700 г от брашното и солта. Пуснете на програма месене и втасване. По време на месенето добавяйте по малко от брашното...
Бабиният тутманик
Бабиният тутманик
22
се в умерена фурна около 40 минути - отгоре трябва да е златисто. Отнема доста време, но си заслужава! Както баба казваше, за да е пухкав истинският ...

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 3
4 2
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка: