Домашен тутманик

Домашен тутманик

33

втасалия тутманик с малко олио отгоре и сложете да се изпече до готовност. Проверявайте го с клечка. Изпечения тутманик увийте в кърпа....

1

Домашен Тутманик със Сода

Прегледай всички 49 кулинарни идеи за домашен тутманик със сода в Готвач.бг.
Бърз тутманик със сода

Бърз тутманик със сода

предварително намазнена и набрашнена тавичка. С помощта на лъжица се разстила равномерно. Тутманикът се пече във фурна на 200 градуса около 30-35 минути. Много подходяща напитка за тази бърза закуска е айрянът....

Тутманик със сода

Тутманик със сода

Три от яйцата се разбъркват и към тях се прибавят киселото мляко с разтворената в него сода. Добавя се разтопено масло, натрошено сирене, брашно...

Тутманик

Тутманик

Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...

Бухнал домашен тутманик със сирене

Бухнал домашен тутманик със сирене

за втори път. Намажете с жълтъка, 1 с.л. олио, 1 с.л. прясно мляко. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса. Поличава се много вкусен тутманик със сирене....

Домашен тутманик с овче сирене

Домашен тутманик с овче сирене

Разтопете маста и сипете малко в дълбока купа. Изсипете тестото, счупете две яйца и с ръка започнете да мачкате тестото. Добавяйте по малко от...

Тутманик с кисело мляко и сода за закуска

Тутманик с кисело мляко и сода за закуска

В купа смесете разбитото яйце с киселото мляко и разбъркайте. Добавете угасената в оцета сода, олиото и солта, разбъркайте отново...

Слоест тутманик

Слоест тутманик

3

златист цвят, изключете долния реотан и включете на горен реотан на същите градуси, печете до златисто кафяв цвят отгоре. Характерното за този тутманик е че втасва, докато се пече, а резултатът е страхотен....

Тутманик Облак

Тутманик Облак

Пресяваме брашното в купа и го смесваме със солта. Начупваме маята директно в киселото мляко и добавяме оцета и захарта. Разбиваме яйцата и ги...

Царски тутманик

Царски тутманик

2

алуминиево фолио. Извадете изпечения тутманик и оставете да се охлади леко върху метална скара. Тутманикът става като памук, с хрупкава коричка...

Бъркан тутманик

Бъркан тутманик

4

Продуктите се добавят по реда на изписването. Бърка се на ръка с дървена лъжица. Трябва да се получи гъста, еднородна смес. Сместа се изсипва...

Тутманик Асорти

Тутманик Асорти

Смесете топлото мляко с топлата вода и добавете маята и захарта. Оставете 10-15 мин. След това в купа пресейте брашното със солта, добавете...

4.3
Общо 6 гласували
5 4
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: