Домашен Хайвер

Разгледай всички 26 авторски предложения за домашен хайвер в Готвач.бг.
Домашен хайвер
Домашен хайвер
1
Накиснете средичките от хляба във вода и изцедете добре. Смесете в дълбока купа хайвера, настъргания лук и пасирайте леко. Добавете хляба и...
Домашен тарама хайвер
Домашен тарама хайвер
сместа, като добавяте поетапно олио на тънка струйка. Добавяйте мазнина, докато хайверът не стане гладък и пухкав. Сервирайте тарама ...
Домашен хайвер от попчета
Домашен хайвер от попчета
дъното и леко полека доливаме останалата мазнина. Получаваме много гъст хайвер, който разреждаме с лимоновия сок и с вряла вода - 2-3 с.л...
Домашен тарама хайвер с орехи
Домашен тарама хайвер с орехи
Издълбаваме само средата на хляба и я накисваме във вода, отцеждаме я и много хубаво я изстискаме, раздробяваме я на трохи, които поставяме в...
Хапки с домашен рибен хайвер
Хапки с домашен рибен хайвер
Изсипваме рибния хайвер, олиото, ситно настърганата кора и сок от лимона в тесен дълбок съд. Разбиваме с пасатор 1-2 минути, докато сместа...
Хайвер
Хайвер
3
. За да запазите хайвера използвайте буркан, в който се слага сол, отгоре хайвер, пак сол, хайвер и така спазвайки съотношение ...
Хайвер
Хайвер
2
хайвер се сервира охладен, а е най-хубав на следващия ден. Украсата е традиционна....
Хапки с домашно разбит хайвер и пушена сьомга
Хапки с домашно разбит хайвер и пушена сьомга
Приготвяне на хайвера: Ако отделите хайвер от прясна риба, можете да го съхраните в бурканче за разбиване. Измийте го добре, почистете от...
Чеснов хайвер
Чеснов хайвер
Обелваме чесъна и го счукваме на кашичка. Започваме да го бъркаме с миксери и да наливаме постепенно олио. Трябва да се получи пухкав хайвер...
Бял хайвер
Бял хайвер
2
сухия хляб на трохи и слагаме 2 лъжици галета и разбъркваме хайвера. Салатата поема доста хляб. Добавя се трохи, докато стане гъст самият ...
Зелен хайвер
Зелен хайвер
2
С пасатор се смилат всички продукти, без изварата, докато стане на паста. Прибавя се изварата и пак се пасира за около 30 сек. Много лесно...
Зеленчуков хайвер
Зеленчуков хайвер
Измийте и нарежете на филийки патладжаните, посолете и ги сложете в наклонен съд, за да се отцедят от горчилката. След час ги измийте, подсушете...

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: