Домашен хайвер

Домашен хайвер

1

Накиснете средичките от хляба във вода и изцедете добре. Смесете в дълбока купа хайвера, настъргания лук и пасирайте леко. Добавете хляба и...

1

Домашен Хайвер

Разгледай всички 24 авторски предложения за домашен хайвер в Готвач.бг.
Домашен хайвер от попчета

Домашен хайвер от попчета

дъното и леко полека доливаме останалата мазнина. Получаваме много гъст хайвер, който разреждаме с лимоновия сок и с вряла вода - 2-3 с.л...

Домашен тарама хайвер с орехи

Домашен тарама хайвер с орехи

Издълбаваме само средата на хляба и я накисваме във вода, отцеждаме я и много хубаво я изстискаме, раздробяваме я на трохи, които поставяме в...

Хапки с домашен рибен хайвер

Хапки с домашен рибен хайвер

Изсипваме рибния хайвер, олиото, ситно настърганата кора и сок от лимона в тесен дълбок съд. Разбиваме с пасатор 1-2 минути, докато сместа...

Хайвер

Хайвер

3

. За да запазите хайвера използвайте буркан, в който се слага сол, отгоре хайвер, пак сол, хайвер и така спазвайки съотношение сол-хайвер 1:1...

Хайвер

Хайвер

2

хайвер се сервира охладен, а е най-хубав на следващия ден. Украсата е традиционна....

Хапки с домашно разбит хайвер и пушена сьомга

Хапки с домашно разбит хайвер и пушена сьомга

Приготвяне на хайвера: Ако отделите хайвер от прясна риба, можете да го съхраните в бурканче за разбиване. Измийте го добре, почистете от...

Зелен хайвер

Зелен хайвер

2

С пасатор се смилат всички продукти, без изварата, докато стане на паста. Прибавя се изварата и пак се пасира за около 30 сек. Много лесно...

Фалшив хайвер

Фалшив хайвер

1

Водата се слага да заври и след това към нея на струйка се добавя 1 чаша грис. След изстиване, се добавят олиото или 1 опaковка майонеза, 1...

Пържен хайвер

Пържен хайвер

парче хайвер се потапя последователно в разбитите яйца, галета и пак яйца и се пуска да се изпържи до приятен кафяв цвят в сгорещена мазнина. Готовият пържен хайвер се вади и се отцежда върху кухненска хартия....

Зеленчуков хайвер

Зеленчуков хайвер

Измийте и нарежете на филийки патладжаните, посолете и ги сложете в наклонен съд, за да се отцедят от горчилката. След час ги измийте, подсушете...

Чеснов хайвер

Чеснов хайвер

Обелваме чесъна и го счукваме на кашичка. Започваме да го бъркаме с миксери и да наливаме постепенно олио. Трябва да се получи пухкав хайвер...

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: