Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
в рецепти
в статии
във форума
в магазина
1
Вход
gotvach.bg
»
Избрани Колекции
»
Домашен Хляб със Суха мая
Домашен Хляб със Суха мая
Прегледай всички
74
подбрани съвети за
домашен хляб със суха мая
в Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Соден домашен хляб с мая
Хляб
Ася Заевска
Печете содения
домашен
хляб
с мая в предварително загрята на 200°C фурна за 20-25 мин. Страхотен
домашен
хляб
!...
Домашен хляб със суха мая
Росица
След това оформете един или два
хляба
и ги поставете върху тавичка, покрита с хартия за печене, и отново оставете да втаса за около 30-40 мин....
Домашен хляб от лимец с мая
Росица Петрова
Домашен
хляб
от лимец с мая е вкусен и ароматен....
Домашно приготвен хляб без мая
Ели
Когато по шишчето не остава тесто, можем да извадим
хляба
. Завиваме го с леко влажна кърпа и го оставяме да престои за малко....
Домашен хляб
5
Rosi Stoyanova
Поставете в намаслена форма за
хляб
(26 х 12), покрийте с намаслено свежо фолио и оставете за още 30 минути....
Лесен домашен хляб без мая и без втасване
Моника Траянова
Изчакайте поне 20 мин, преди да разрежете лесния
домашен
хляб
без мая и без втасване, а най-добре и напълно да изстине....
Царевичен хляб без мая
Ники
Печем царевичния
хляб
в предварително загрята фурна до готовност. Това е! После само поднасяме ароматния царевичен
хляб
без мая топъл!...
Лесен хляб без мая
2
ВИЛИ-Виолета Матева
За този лесен
хляб
без мая купа смесваме двата вида брашно. Добавя се сол, захар, сода за
хляб
и семена микс....
Селски хляб с мая
1
Кристиан Александров
Слагаме нашия селски
хляб
да се пече. Печем около 25 минути
хляба
....
Хляб със Суха мая
Цветанка Цветанова
Отново се премесва и се оформя
хлябът
. По желание може да му направите 2-3 разреза отгоре. Оставя се отново да втаса 30 мин....
Селски хляб с мая
2
Радомира Михайлова
Печем
хляба
до готовност, ако не сте сигурни кога е готова проверете с клечка. Рецептата за селски
хляб
е изпълнена!...
Моят Домашен Хляб
Александър Крачунов
Така приготвения бял
хляб
трябва да си почине 10-15 минути. 6. Печете моя
домашен
хляб
на 170°C в предварително загрята фурна 10 минути....
‹ Назад
1 от 7
Напред ›
Сподели във Facebook
Рейтинг
4.3
Общо
7 гласували
5
4
4
2
3
0
2
1
1
0
Дай твоята оценка:
Свързани резултати
‹
›
Тесто със Суха Мая
Катми със Суха мая
Тутманик със Суха мая
Мекици със Суха мая
Козуначени Кифлички със Суха Мая
Постна Питка със Суха мая
Тесто за Кифлички със Суха Мая
Милинки с Суха Мая
Питка със Суха Мая и Прясно Мляко
Питка със Суха Мая и Кисело Мляко
Какво ново
‹
›
За глутена в лимеца - какво трябва да знаем?
Инстантен ориз - какво трябва да знаем?
Как да си направим спрей от чесън и за какво помага
Натурален сок за отслабване
Защо да не слагате гореща храна в хладилника?
1
Традиционни френски продукти, които са гордост за местните
От другите сайтове
Питка Слънце със Суха мая
Вкусен Домашен Хляб с Мая
Питка със Суха мая и Сода
Баница със сух хляб
Доматен Хляб
Истински Домашен Хляб
Домашен Царевичен Хляб
Домашен Селски Хляб
Домашен Пълнозърнест Хляб
Домашен Протеинов Хляб