Домашна Бърза Квас

Разгледай всички 74 кулинарни идеи за домашна бърза квас в Готвач.бг.
При липса на мая и сода бикарбонат: Направи си квас за хляб!При липса на мая и сода бикарбонат: Направи си квас за хляб!Важна информация за кваса Сред важните неща, които трябва да знаете, е, че ако няма мехурчета, вашият квас не е жив....
Бърз, икономичен и натурален Руски квас в 3 свежи вариантаБърз, икономичен и натурален Руски квас в 3 свежи вариантаКвасът се прецежда и се оставя да ферментира за 12 часа....
Как да си направим квас за хлябКак да си направим квас за хлябИ ако не се получи от първия път - не спирайте да опитвате, тъй като храните, приготвени с домашен квас, са в пъти по-вкусни и полезни от тези навън...
Италиански квас за по-вкусни печива - Lievito madreИталиански квас за по-вкусни печива - Lievito madreИма вид квас, който италианците наричат майчини дрожди или Lievito madre....
Руският квас се приготвя и с краставици и ябълкиРуският квас се приготвя и с краставици и ябълкиСлед три дни е готов най-прекрасният ябълков квас....
Квас от червено цвекло - супернапитката, която отново е на модаКвас от червено цвекло - супернапитката, която отново е на модаТака че, квасът от цвекло е една невероятна напитка, която трябва да се опита. Как да направим квас от цвекло?...
Как се меси хляб с квас?Как се меси хляб с квас?Хляб с квас може да приготви всеки в домашни условия. Приготвянето му не е много лесно и изисква подготовка....
Как да си направим квас от лимец?Как да си направим квас от лимец?Отново оставете на стайна температура и повтаряйте, докато не получите готов квас от лимец....
Бърза работилница: Домашни кнедлиБърза работилница: Домашни кнедлиТрадицията за приготвянето на домашни кнедли е твърдо вкоренена в руската кухня....
МаяМаяДнес обаче правенето на жива квас отнема за повечето от нас доста време и често маята е предпочитана за приготвянето на тесто за пица, хляб, питки...
Ето как да приготвим полезен Жив хляб (Селски квасен хляб)Ето как да приготвим полезен Жив хляб (Селски квасен хляб)От готовия квас преди месене се отделя 1-2 с.л. и се смесва с ново брашно и вода за нов квас. Квасът се бърка с дървена лъжица....
Бирена маяБирена маяОт дълги години маята се използва като както в производството на тестени изделия и пивоварството, така и в здравословното и спортно хранене. Бирената...

Рейтинг

4.1
Общо 8 гласували
5 4
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: