Домашна Ракия от Кайсия

Открий всички 12 подбрани съвети за домашна ракия от кайсия в Готвач.бг.
Кайсиева ракияКайсиева ракия
5
дни, след което се дестилира 2 пъти. Алкохолното съдържание на кайсиевата ракия трябва да е поне 37 градуса. След като се понижи градуса се...
Домашна ракия от ечемикДомашна ракия от ечемик
дена на слънчево място. Преди дестилацията махаме ечемик и разбъркваме добре ракията. Получават около 10 литра чудна домашна ракия. Наздраве!...
Домашна Ягодова РакияДомашна Ягодова Ракия
Ягодите се почистват и измиват. Нарязват се на четвъртини. Поставят се в дълбок буркан, отгоре са налива алкохолът. Затварят се с херметична...
Домашна салатка за ракияДомашна салатка за ракия
Зеленчуците се измиват и почистват. Краставицата се обелва. Доматите, краставицата и чушката могат да се разполовят или да се нарежат на...
Домашна ракия от смокиниДомашна ракия от смокини
3
дрожди, за да ускорите ферментацията. След това ракията се дестилира. Алкохолният градус на домашната ракия от смокини трябва да е около 38 градуса....
Домашен козунак с ракияДомашен козунак с ракия
32
докато си удвои обема. След това го размесвате и добавяте ракията и лимона, разделяте го на 3 равни части които правите на дълги около 1 метър змии...
Ликьор с домашна ракия и ягодиЛикьор с домашна ракия и ягоди
3
Измиваме и почистваме ягодите, след това ги слагаме в шише с широк отвор и сипваме ракията, оставяме го в мазето за 15 дни. След това го...
Ликьор от зелени орехчета с домашна ракияЛикьор от зелени орехчета с домашна ракия
Поставете добре измитите зелените орехчета в буркан с винт, налейте ракията и поставете на слънце за 7 седмици. Прецедете сместа и налейте...
РакиРаки
Моята рода по бащина линия е от Троянския балкан. Тази рецепта идва от там. Чушките се накисват в топла вода за 30 минути. Нарязва се на ситно...
Кайсиев шейкКайсиев шейк
Почистваме от костилките кайсиите. Поставяме ги в блендер. Добавяме захарта, сока от праскови и по желание - сладоледа. Всичко това...
Кайсиев сладоледКайсиев сладолед
Добре почистете кайсиите и ги пюрирайте или ги смелете в кухненски робот. В съд на котлона загрейте млякото, солта, 1/2 от сметаната и 1/2 от...
Кайсиев ликьорКайсиев ликьор
предпочитане пудра, за да се разтопи лесно) или разредете с още вода или алкохол. Може да си го нагласите по ваш вкус. 4. Готовият кайсиев ликьор...

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 0
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: