Домашна Ракия от Кайсия

Открий всички 12 подбрани съвети за домашна ракия от кайсия в Готвач.бг.
Кайсиева ракияКайсиева ракияКайсиевата ракия трябва да отлежава най-много 1-2 месеца, за да се запази характерния й аромат....
Домашна Ягодова РакияДомашна Ягодова РакияЯгодите се почистват и измиват. Нарязват се на четвъртини. Поставят се в дълбок буркан, отгоре са налива алкохолът. Затварят се с херметична капачка...
Домашна ракия от царевицаДомашна ракия от царевицаЗа домашната ракия от царевица ронваме си царевицата и я смиламе....
Домашна ракия от житоДомашна ракия от житоСлед 8 дни при добра температура може да варим домашната ракия....
Домашна ракия от ечемикДомашна ракия от ечемикПреди дестилацията махаме ечемик и разбъркваме добре ракията. Получават около 10 литра чудна домашна ракия. Наздраве!...
Домашна ракия от смокиниДомашна ракия от смокиниСлед това ракията се дестилира. Алкохолният градус на домашната ракия от смокини трябва да е около 38 градуса....
Домашна салатка за ракияДомашна салатка за ракияЗеленчуците се измиват и почистват. Краставицата се обелва. Доматите, краставицата и чушката могат да се разполовят или да се нарежат на половинки...
Гюлова ракия - Ракия от розиГюлова ракия - Ракия от розиВ голям съд сипете водата, захарта, 3 бутилки винен оцет, маята за хляб и листа от ароматни рози - около 1-2 кофи общо. Розовите листа се използват...
Домашен козунак с ракияДомашен козунак с ракияСлед това го размесвате и добавяте ракията и лимона, разделяте го на 3 равни части които правите на дълги около 1 метър змии, които сплитате на плитка...
Гроздова ракияГроздова ракияГроздовата ракия трябва да е поне 40 градуса....
Винена ракияВинена ракияВинената ракия се получава от дестилацията на хубаво, качествено вино....
Плодова ракияПлодова ракияСлед дестилацията плодовата ракия трябва да е 38 градуса....

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 0
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: