Домашни Кроасани

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно домашни кроасани в Готвач.бг.
Кифлички КроасаниКифлички КроасаниМлякото, малко от него със захарта и маята се оставят да шупне. Прибавят се и останалото мляко, яйцата и маята. Меси се меко тесто, но да не лепне...
Домашни кроасаниДомашни кроасаниНарязвате тестото на парчета с големина по избор, слагате от плънката и завивате във формата на кроасан....
Домашни многолистни кроасаниДомашни многолистни кроасаниСлед това се разточва на правоъгълник, после на триъгълници и се навиват кроасаните. Може да се сложи пълнеж по избор, сладък или солен....
КроасаниКроасаниС това се брои първото разточване на тестото за кроасани....
Домашни кроасани с маслоДомашни кроасани с маслоКроасаните се оформят, като разточим тестото като правоъгълник. От него се разрязват триъгълници....
Домашни кроасани с наденицаДомашни кроасани с наденицаДомашните кроасани с наденица са готови....
Домашни кроасани с пълнежДомашни кроасани с пълнежДомашните кроасани с пълнеж са готови....
Италиански кроасаниИталиански кроасанина бутертестото, докато при тези италиански кроасани тестото е много по-плътно, няма отвътре шупли и са по плътни, повече приличат на хубави кифлички...
Пълнозърнести кроасаниПълнозърнести кроасаниПресейте двата вида брашно със солта, добавете останалите продукти (без маслото) и замесете меко, еластично тесто. Оставете го 15-20 минути да си...
Ананасови кроасаниАнанасови кроасаниТестото се разточва и са нарязва на ленти с широчина 2 сантиметра. Ананасовите шайби се режат на половинки, като всяка половинка се омотава с...
Бутер кроасаниБутер кроасаниЗавийте тестото на кроасан. Всички кроасани подредете в намаслена и леко набрашнена тава. Намажете ги с разбито яйце....
Виенски кроасаниВиенски кроасаниНареждате си кроасаните в тавичка, като оставете разстояние поне 2 пръста от кифла до кифла, защото бухват много....

Рейтинг

4.3
Общо 9 гласували
5 5
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: