Домашно опушване на месо

Домашно опушване на месо

0

важно за пушеното месо. Обикновено месото първо се осолява, после се суши и след това се опушва, закачено на кука или в марля. Месото се...

1

Домашно Опушване на Месо

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за домашно опушване на месо в Готвач.бг.
Методи за опушване на меса

Методи за опушване на меса

опушват твърди деликатесни салами, може да отнеме 45 дни. Топлото опушване от своя страна, се прави при температура от 35 до 45 градуса. С...

Опушване на пиле в домашни условия

Опушване на пиле в домашни условия

само за такава цел, за нищо друго); - Стърготини (специални, само за опушване); - Алуминиева тавичка – еднократна; - Плътна памучна...

Как се опушва месото?

Как се опушва месото?

разстояние едно от друго. Времето необходимо за опушването на различните видове меса е различно. Свинското месо се опушва поне 8 часа, за...

Как се маринова месо за домашен дюнер?

Как се маринова месо за домашен дюнер?

месото за домашния дюнер. Спрямо това на какво месо сте се спрели за приготвянето на дюнера, се избира и най-подходящата марината за дюнер...

Кулинарен учебник: Обработка и готвене на домашно птиче месо

Кулинарен учебник: Обработка и готвене на домашно птиче месо

Месото на домашните птици е богато на вода, соли, белтъчини и витамини. Освен това то е много вкусно, лесносмилаемо и намира голямо...

Как се опушва риба?

Как се опушва риба?

пушена риба на балкона без комшиите ви да извикат полиция и пожарна. За качественото опушване на риба ви трябва риба (скумрия, бяла риба...

Кулинарен учебник: Приготвяне на домашни суджуци от свинско месо

Кулинарен учебник: Приготвяне на домашни суджуци от свинско месо

Свинските суджуци се приготвят от 4 части смляно свинско месо и 1 част твърда сланина, нарязана на малки квадратчета. На всеки килограм от...

Биволско месо

Биволско месо

Биволското месо се добива от едри бозайници, наречени биволи. Към този род се причисляват множество видове, някои от които вече са изчезнали...

Пуешко Месо

Пуешко Месо

, защото това означава, че пуйката може да е замразявана повторно. Кулинарна употреба на пуешко месо - Както и с останалите меса, внимавайте когато...

Гъше месо

Гъше месо

месото от патица. Можете да избере месо от някоя хранителна верига, но за препоръчване е да си я вземете директно от производителя, защото...

Агнешко Месо

Агнешко Месо

ще се изсуши допълнително. Температурата на печене на агнешко месо се определя от това колко мазнини има в месото. По-мазните меса се пекат...

4
Общо 6 гласували
5 3
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: