Домашно опушване на месо

Домашно опушване на месо

0

важно за пушеното месо. Обикновено месото първо се осолява, после се суши и след това се опушва, закачено на кука или в марля. Месото се...

1

Домашно Опушване на Месо

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за домашно опушване на месо в Готвач.бг.
Методи за опушване на меса

Методи за опушване на меса

опушват твърди деликатесни салами, може да отнеме 45 дни. Топлото опушване от своя страна, се прави при температура от 35 до 45 градуса. С...

Опушване на пиле в домашни условия

Опушване на пиле в домашни условия

само за такава цел, за нищо друго); - Стърготини (специални, само за опушване); - Алуминиева тавичка – еднократна; - Плътна памучна кърпа...

Как се опушва месото?

Как се опушва месото?

разстояние едно от друго. Времето необходимо за опушването на различните видове меса е различно. Свинското месо се опушва поне 8 часа, за...

Как се опушва риба?

Как се опушва риба?

пушена риба на балкона без комшиите ви да извикат полиция и пожарна. За качественото опушване на риба ви трябва риба (скумрия, бяла риба...

Как се маринова месо за домашен дюнер?

Как се маринова месо за домашен дюнер?

месото за домашния дюнер. Спрямо това на какво месо сте се спрели за приготвянето на дюнера, се избира и най-подходящата марината за дюнер...

Кулинарен учебник: Обработка и готвене на домашно птиче месо

Кулинарен учебник: Обработка и готвене на домашно птиче месо

Месото на домашните птици е богато на вода, соли, белтъчини и витамини. Освен това то е много вкусно, лесносмилаемо и намира голямо...

Кулинарен учебник: Приготвяне на домашни суджуци от свинско месо

Кулинарен учебник: Приготвяне на домашни суджуци от свинско месо

Свинските суджуци се приготвят от 4 части смляно свинско месо и 1 част твърда сланина, нарязана на малки квадратчета. На всеки килограм от...

Гъше месо

Гъше месо

месото от патица. Можете да избере месо от някоя хранителна верига, но за препоръчване е да си я вземете директно от производителя, защото...

Говеждо месо

Говеждо месо

еднаква. Съхранявайте говеждото месо подобно на другите меса – в хладилник или фризер. Говеждо месо в кулинарията Ребрата, рибицата и...

Агнешко Месо

Агнешко Месо

ще се изсуши допълнително. Температурата на печене на агнешко месо се определя от това колко мазнини има в месото. По-мазните меса се пекат...

Еленско Месо

Еленско Месо

1

Еленското месо е дълбоко ценено, невероятно вкусно и хранително месо, което е или от диви елени, или от домашно отглеждани. Докато вкусът на...

4.2
Общо 9 гласували
5 2
4 7
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: