Домашно Осолено Месо

Открий всички 11 кулинарни идеи за домашно осолено месо в Готвач.бг.
Домашно осолено свинско месо
Домашно осолено свинско месо
4
Приготвеното за осоляване месо се нарязва на филии, дебели около 2.5 см. Всяка от тях се покрива със сол и се прибира в хладилника за едно...
Домашно консервирано свинско месо
Домашно консервирано свинско месо
Затваряне на свинско месо в буркани е често срещата практика у нас. За целта ви трябва прясно месо от току-що заклано прасе. ...
Домашно опушване на месо
Домашно опушване на месо
важно за пушеното месо. Обикновено месото първо се осолява, после се суши и след това се опушва, закачено на кука или в марля. ...
Домашна Шунка от Свинско Месо
Домашна Шунка от Свинско Месо
Посочените продукти са за 1 кг месо при сухо осоляване. Мери се месото и на всеки килограм се пресмята този грамаж. Осоляването трае 20 дена...
Домашни наденички от свинско месо
Домашни наденички от свинско месо
Месото се мели на кайма. Омесва се с чубрицата, черния пипер и солта. Налива се водата и се омесва заедно с нея. Червата се пълнат с фуния...
Домашна капама с агнешко месо
Домашна капама с агнешко месо
Нарязваме месото на порции, посоляваме ги и ги поръсваме с черен пипер. В тенджера под налягане нареждаме половината месо, а върху него...
Домашни дюнери с телешко месо
Домашни дюнери с телешко месо
Месото се надребнява и се пече с малко мазнина във фурна, като регулярно се разбърква. През това време се замесва тесто от брашното и смес от...
Домашна луканка с телешко месо
Домашна луканка с телешко месо
се плътно и се оставя на прохладно место. В продължение на седем дни каймата се омесва, като на седмия ден е вече узряла и готова за пълнене...
Домашен гирос от свинско месо
Домашен гирос от свинско месо
мин. Махнете фолиото и полейте месото със соса. Печете още 40 минути или до готовност. Нарежете готовото месо на тесни и дълги лентички и ...
Домашно сушено месо в зелева чорба
Домашно сушено месо в зелева чорба
поставете парчетата месо. Покрийте с капака, оставете на студено за 24 часа. Извадете ги и подсушете, след което хубаво ги оваляйте в...
Домашни сарми със кайма и късчета месо
Домашни сарми със кайма и късчета месо
3
, сол според солеността на зелето и бъркам докато се получи еднородна смес и каймата смени цвета си, след което свалям от огъня. Свинското месо и...

Рейтинг

3.8
Общо 8 гласували
5 2
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: