Домашно осолено свинско месо

Домашно осолено свинско месо

3

Приготвеното за осоляване месо се нарязва на филии, дебели около 2.5 см. Всяка от тях се покрива със сол и се прибира в хладилника за едно...

1

Домашно Осолено Месо

Открий всички 15 кулинарни идеи за домашно осолено месо в Готвач.бг.
Домашно опушване на месо

Домашно опушване на месо

важно за пушеното месо. Обикновено месото първо се осолява, после се суши и след това се опушва, закачено на кука или в марля. Месото се...

Домашна Шунка от Свинско Месо

Домашна Шунка от Свинско Месо

Посочените продукти са за 1 кг месо при сухо осоляване. Мери се месото и на всеки килограм се пресмята този грамаж. Осоляването трае 20 дена...

Домашна луканка с телешко месо

Домашна луканка с телешко месо

се плътно и се оставя на прохладно место. В продължение на седем дни каймата се омесва, като на седмия ден е вече узряла и готова за пълнене...

Домашна капама с агнешко месо

Домашна капама с агнешко месо

Нарязваме месото на порции, посоляваме ги и ги поръсваме с черен пипер. В тенджера под налягане нареждаме половината месо, а върху него...

Домашни дюнери с телешко месо

Домашни дюнери с телешко месо

Месото се надребнява и се пече с малко мазнина във фурна, като регулярно се разбърква. През това време се замесва тесто от брашното и смес от...

Домашни наденички от свинско месо

Домашни наденички от свинско месо

Месото се мели на кайма. Омесва се с чубрицата, черния пипер и солта. Налива се водата и се омесва заедно с нея. Червата се пълнат с фуния...

Домашно сушено месо в зелева чорба

Домашно сушено месо в зелева чорба

поставете парчетата месо. Покрийте с капака, оставете на студено за 24 часа. Извадете ги и подсушете, след което хубаво ги оваляйте в...

Домашен гирос от свинско месо

Домашен гирос от свинско месо

мин. Махнете фолиото и полейте месото със соса. Печете още 40 минути или до готовност. Нарежете готовото месо на тесни и дълги лентички и сервирайте с дзадзики, пържени картофи и арабска питка по желание....

Домашни сарми със кайма и късчета месо

Домашни сарми със кайма и късчета месо

3

, сол според солеността на зелето и бъркам докато се получи еднородна смес и каймата смени цвета си, след което свалям от огъня. Свинското месо и...

Домашен суджук с 2 вида месо

Домашен суджук с 2 вида месо

Месото се минава през машинка за кайма. Обърква се с подправките и добре се омесва. Свински черва се слагат на машинката. Може да свиете...

Свинско месо с доматено-чеснов сос

Свинско месо с доматено-чеснов сос

Нарязва се месото на хапки, запържва се. В отделен дълбок съд се запържва 1 ч.л. с връх брашно, добавя се един настърган домат и 350 мл вода...

4.4
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: