Домашно Парфе

Разгледай всички 24 избрани предложения за домашно парфе в Готвач.бг.
Домашно парфеДомашно парфеОставя се парфето в хладилник за 3 часа....
ПарфеПарфеЖелатинът се разтваря в съд с вода, докато набъбне. Разтапя се на водна баня при непрекъснато бъркане. Оставя се да се охлади до умерена температура...
Боровинково парфеБоровинково парфеОставете блата да се охлади и си пригответе крема за парфето....
Сладоледено парфеСладоледено парфеИзсипва се върху бисквитеният блат и с помощта на шпатула се разстила равномерно и леко се заглажда парфето....
Кокосово парфеКокосово парфеПърво си приготвяме блата, като разбием с миксер първо белтъците на двете яйца и 80 г захар. Разбиваме докато белтъците станат пухкави, след което...
Торта парфеТорта парфеТортата парфе е страхотна, опитайте я!...
Здавословно парфеЗдавословно парфеНамачкване банана с вилица (не го пасираме, защото така консистенцията му се променя). Смесваме намачкания банан с меда и разбъркваме. Смесваме...
Експресно парфеЕкспресно парфеСлед това изваждаме парфето и отделяме стените на тавата. Може да се сервира веднага или да се охлади още малко....
Ягодово парфеЯгодово парфеПрибавят се разбитите белтъци, изсипва се половината от крема на парфе. Добавят се ягодите и останалата част от сместа. Украсява се с ягоди....
Плодово парфеПлодово парфеРазбийте яйцата със захарта, след което постепенно прибавете останалите продукти. Изсипете тестото в намазана с масло правоъгълна тава и го изпечете...
Малиново парфеМалиново парфеЗа парфето: В купа разбъркваме целите почистени малини заедно с разбитите с тел кисело мляко, сметана и захар....
Парфе ЗебраПарфе ЗебраРазбийте сметаната с миксер, за да стане леко пухкава. Прибавете захарта и киселото мляко и разбийте до получаване на еднородна смес. Разтворете желатина...

Рейтинг

4.6
Общо 7 гласували
5 4
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: