Домашно Плодово Мляко

Разгледай всички 24 подбрани съвети за домашно плодово мляко в Готвач.бг.
Домашно плодово млякоДомашно плодово млякоОставят се ягодите да изстинат и се добавят киселото мляко, маскарпонето и смлените орехи. Разбърква се добре и се разпределя в две купички....
Плодово млякоПлодово млякоПолученото плодово мляко сипваме в подходяща по вместимост чашка. Хубаво е млякото да бъде изпито възможно най-скоро след приготвянето му....
Плодово кисело млякоПлодово кисело млякоВ десертни чашки разпределете почистени пресни или замразени плодове....
Домашно ягодово млякоДомашно ягодово млякоИзвадете и оставете плодовото мляко за една нощ в хладилника, за да се охлади и стегне....
Домашно бадемово млякоДомашно бадемово млякоПрецеждате бадемовото мляко в стъклена каничка и отцеждате пулпата през цедка или марля....
Домашно соево млякоДомашно соево млякоКогато изстине, соевото мляко се пресипва в шишета, като млякото се прекарва през цедка. От това количество соя излизат около 4 литра мляко....
Домашно кондензирано млякоДомашно кондензирано млякоСлед това полученото мляко се прехвърля в подходящ съд и се оставя да изстине. При изстиването млякото се сгъстява....
Домашно Кокосово млякоДомашно Кокосово млякоСлед това добавяме още вода според това колко гъсто искаме да се получи млякото. Получената течност се прецежда през марля....
Домашно кисело млякоДомашно кисело млякоСварете прясното мляко и го охладете до 41-43 градуса. На един буркан от 800 мл се слага 1 равна ч.л. подкваса от гъсто и хубаво кисело мляко....
Домашни плодово-шоколадови бонбониДомашни плодово-шоколадови бонбониПрехвърлете сухата смес в купа и добавете млякото, маслото, начупеното предварително руло и меда....
Плодово мляко с пъпешПлодово мляко с пъпешНарежете пъпеша на парченца и го сложете във висок съд, подходящ за пасиране, налейте млякото и добавете захарта....
Плодово мляко с черешкиПлодово мляко с черешкиКъм млякото прибавяме черешите и меда и смиламе до желаната консистенция....

Рейтинг

3.8
Общо 9 гласували
5 4
4 1
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка: