Домашно Приготвени Погачи

Прегледай всички 74 подбрани съвети за домашно приготвени погачи в Готвач.бг.
Пита-ПогачаПита-ПогачаМажем питката с жълтък и поръсваме със сусам. Пече се питката на 170 градуса за 40 минути....
Пухкава домашна погачаПухкава домашна погачаОформената пита се оставя за 20 минути да втаса леко, след което се намазва с жълтъците навсякъде....
Гювечета в домашно приготвени питкиГювечета в домашно приготвени питкиМоже и да си купите готови питки, ако бързате. Горещо препоръчвам няма да съжалявате!...
ПогачаПогачаОставете питата да втаса и намажете с разбит жълтък с малко вода....
Домашно приготвени кориДомашно приготвени кориВ хладка вода се изсипва брашното и се разбърква. Капват се 5-6 капки олио и щипка сол. Омесва се средно твърдо тесто. От тестото се откъсват...
Постна содена питка (Божа погача)Постна содена питка (Божа погача)С помощта на две вилици направете първо кръст върху цялата повърхност на погачата, като прищипвате и леко изтегляте нагоре....
Домашно приготвена сланинаДомашно приготвена сланинаСъс студена вода измиваме сланината и я нарязваме на парчета. На дъното на малко каче слагаме морска сол, като правим пласт около 2 пръста дебелина...
Пухкава домашна погача с маяПухкава домашна погача с маяПухкавата домашна погача с мая е готова....
Бухнала погачаБухнала погачаОставям вече оформената питка да втаса, мажа с разбит жълтък и печем питката на 180 градуса за 40-45 минути....
Шестпластова погачаШестпластова погачаСлед като втаса питката се маже с разбит жълтък, прясно мляко и олио....
Пролетна погачаПролетна погачаТака оформена питата се покрива с найлон и се оставя за 30 минути на топло. Втасалата пита се намазва с разбитите жълтъци с малко вода и олио....
Осмомартенска погачаОсмомартенска погачаОставете погачата да втаса, след което намажете с разбит жълтък с малко мляко и олио....

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 3
4 1
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка: