Домашно Пушене на Сланина

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно домашно пушене на сланина в Готвач.бг.
Пушена сланина
Пушена сланина
2
натъркайте с червения пипер. Готовата сланина продължавайте да съхранявате на проветриво място....
Супа с пушена сланина
Супа с пушена сланина
Нарязваме на дребни кубчета пушената сланина и пържим до зачервяване, прибавяме целината, нарязана на малки кубчета, както и праза, нарязани...
Сланина
Сланина
подходяща за ястие с леща, зрял фасул и други бобови култури. Когато добавяте пушена сланина в ястия с леща и кисело зеле, не е нужно...
Вкусна пушена сланина
Вкусна пушена сланина
3
всеки ден. След това извадете осолената сланина, изплакнете в хладка вода, завържете я в единия край с канап и я окачете да се отцежда 1-2 дни...
Бял боб със пушена сланина
Бял боб със пушена сланина
4
отново се излива. Процедурата се повтаря три пъти. Счита се, че така бобът увира по-бързо. Сланината се нарязва и се поставя в дълбок тиган...
Домашно варена сланина
Домашно варена сланина
самата вода. След като е завряла, вземаме всяко едно парче сланина и поставяме във водата. Първо от страната на кожата държим около 2-3 минути...
Домашно приготвена сланина
Домашно приготвена сланина
3
. Ако останат празнини между парчетата, се запълват с нарязани малки парченца сланина. Отново се слагат няколко ивици праз и се посолява със...
Крехка домашна сланина
Крехка домашна сланина
захарта. След като заври се пускат парчетата сланина за малко (около 2-3 мин.), колкото да си сменят цвета. Вадят се и се редят плътно в буркани...
Домашна сланина с кафе
Домашна сланина с кафе
1
. Парчетата сланина ги нареждаме отгоре, притискаме добре и ги покриваме с останалата част от солта. В морска сол ги държим около 1 седмица, ...
Домашна паприка сланина
Домашна паприка сланина
4
Обръщаме с кожата надолу сланината, нарязваме на ленти, но не докрая до кожата, поръсваме със сместа всеки процеп, без червения пипер...
Домашна сланина с морска сол
Домашна сланина с морска сол
около 1-2 см. морска сол. Слагаме първото парче сланина с кожата надолу, като поставяме другото до него и така, докато се запълни съдът на един...
Да си направим домашна сланина
Да си направим домашна сланина
сланината. Няма никаква възможност да я пресолите, тъй като тя поема точно толкова сол, колкото и е необходимо. При последния ред сланина е ...

Рейтинг

3.5
Общо 4 гласували
5 0
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: