Дренки Ликьор

Разгледай всички 23 подбрани съвети относно дренки ликьор в Готвач.бг.
Ликьор от дренки
Ликьор от дренки
5
Приготвяме 2 бутилки по 2 литра. Пълним около 2/3 от бутилката с почистените дренки, заливаме със захарта, плътно затваряме бутилката и оставяме...
Шоколадов ликьор
Шоколадов ликьор
1
Натрошете шоколада на ситно и го сложете в алкохола заедно със вътрешността на ваниловата шушулка и го оставете да престои така 7 дни...
Бадемов ликьор
Бадемов ликьор
1
дни водката от бутилката се прецежда и се смесва със захарния сироп. Ликьорът се разпределя в бутилки и се оставя за 2 месеца на тъмно и хладно. ...
Ментов ликьор
Ментов ликьор
седмица прецедете и прибавете сироп, сварен от водата и захарта. Оставете ликьора да отлежи 2-3 седмици....
Бананов ликьор
Бананов ликьор
10 дни до 1 месец. Хубавият ликьор трябва да отлежи. Поднасяйте самостоятелно с бучки лед или като съставка към различни коктейли. Ароматен и...
Какаов ликьор
Какаов ликьор
7
. Ликьорът се оставя на хладно за седмица или две. После сипваме по чашка за релакс или черпим скъпи гости!...
Прасковен ликьор
Прасковен ликьор
цвят, както очаквах и аз. Сервирайте прасковения ликьор с малки чаши - аз не изхвърлих парчетата, сложих по една на чаша....
Кайсиев ликьор
Кайсиев ликьор
1. Кайсиите, които използвате за направата на този ликьор, трябва да са мекички и добре узрели. Измийте ги, разполовете и отстранете костилките...
Портокалов ликьор
Портокалов ликьор
6 седмици се вади торбичката. Течността се прецежда и така приготвеният портокалов ликьор се разпределя в бутилки....
Домашно сладко от дренки
Домашно сладко от дренки
1
дренки. Варим на силен огън. След свалянето от огъня добавяме лимонената киселина. Сипваме в сухи буркани и слагаме на тъмно и хладно място....
Домашен сироп от дренки
Домашен сироп от дренки
Набират се добре узрели дренки и се измиват обилно с вода. Поставят се в тенджера и се заливат със студена вода. Варим на силен котлон...
Сок от дренки
Сок от дренки
1
Почистените и измити дренки се заливат с 2 литра вода. Оставете ги на котлон да заврат и варете още 5 минути. След това ги пасирайте...

Рейтинг

4.2
Общо 6 гласували
5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: