Дробчета в Масло

Открий всички 12 авторски предложения за дробчета в масло в Готвач.бг.
Дробчета в масло
Дробчета в масло
Почистете пилешките дробчета, като ги измиете добре и ги отцедите. Загрейте малко вода в подходящ съд и сложете дробчетата да се варят до...
Пилешки дробчета в масло
Пилешки дробчета в масло
Пилешките дробчета се поръсват с морска сол и черен пипер. Подправките се смесват и смилат на ситно, с тях се поръсват дробчетата. Овалват...
Дробчета в масло на фурна
Дробчета в масло на фурна
1
Почистете дорбчетата. Загрейте маслото в голям тиган и сложете нарязания едро лук са се запържи. Щом леко омекне, добавете дробчетата и...
Задушени пилешки дробчета в масло и бира на фурна
Задушени пилешки дробчета в масло и бира на фурна
гевгир, поръсват се с черен пипер и се слагат в тавичка, заедно с малко масло и олио. Слагат се зърната бахар, дафиновият лист и обелените и...
Мамините дробчета
Мамините дробчета
Запържват се лукът и морковът, които са предварително нарязани, в малко олио. След това се добавят дробчетата, които са нарязани. Като се...
Задушени дробчета
Задушени дробчета
Нарежете лука на филийки, посолете и го задушете в мазнината в похлупен съд. Прибавете дробчетата, чушките, настърганите домати и продължете...
Панирани дробчета
Панирани дробчета
2
Първо залейте почистените и разделени на 2 дробчета с вряла вода и оцета. Оставете ги така да престоят около 15 минути. Разбийте белтъците с...
Орехово масло
Орехово масло
. Смиламе ги в блендер на ситно, заедно с кората и 1-2 с.л. от цитруса. Аз прибавям риган и мащерка, защото ще използвам това масло за...
Магданозено масло
Магданозено масло
. Добавя се лимоновият сок. Оформят се топчици, които се съхраняват в хладилника. Магданозеното масло се препоръчва за сервиране към панирана ...
Чесново масло
Чесново масло
. Всичко това се добавя и разбърква към разтопеното и охладено масло, което още не е стегнало. Обърканото масло се сипва в подходяща ...
Бадемово масло
Бадемово масло
пасирайте добре, като прибавете и меда. Може да съхранявате маслото в хладилник до 3 седмици. Сервирайте с фиийки пълнозърнест хляб....
Гъбено масло
Гъбено масло
. Лукът се смесва с гъбите, захарта и оцета. Тази смес се добавя към омекналото масло. Добавя се копърът нарязан на ситно, настърганото яйце ...

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 1
4 5
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: