Дроб Чорба

Разгледай всички 13 избрани предложения за дроб чорба в Готвач.бг.
Агнешка дроб – чорба
Агнешка дроб – чорба
4
, морковите и част от брашното. И се сипва във врящата чорба. От останалото брашно с киселото мляко и яйцата се приготвя застройка. Тя се прибавя ...
Агнешка дроб-чорба
Агнешка дроб-чорба
1
нарязания дроб, ориза и останалите домати, нарязани на ситно. Слагат се градинските подправки и солта. Оставете чорбата да къкри около 40 ...
Свинска Дроб-Чорба
Свинска Дроб-Чорба
Сварете свинския дроб до полуготовност, извадете го с решетъчна лъжица и го нарежете на кубчета. Прецедете бульона от варенето. Нарежете лука...
Вкусна Заешка Дроб Чорба
Вкусна Заешка Дроб Чорба
фидето е сварено, изключете котлона. Това е една невероятно вкусна чорба от заешки дробчета....
Агнешка асма дроб чорба
Агнешка асма дроб чорба
1
чорбата и постепенно се връща в тенджерата към агнешката чорба. Агнешката дроб чорба се връща на котлона и се оставя да заври ...
Традиционна агнешка дроб чорба
Традиционна агнешка дроб чорба
1
Или иначе казано агнешка дроб чорба. Агне...Великден...а сега е октомври. Така е, обаче една топла супа е подходяща винаги, особено когато ...
Агнешка дроб-чорба със застройка
Агнешка дроб-чорба със застройка
Дробът се измива добре със студена вода. Слага се да ври в подсолена вода. Добавят се нарязаните лук, морков и целина. Когато дробът е сварен...
Агнешка дроб чорба без застройка
Агнешка дроб чорба без застройка
Комплекта измиваме добре и поставяме в съд да се вари. Когато се свари изваждаме и нарязваме на кубчета. Бульона, в който сме варили комплекта...
Агнешка дроб-чорба по селски
Агнешка дроб-чорба по селски
прецедения бульон от сварения бял дроб, който се начуква на дребни късчета и се слага в кипящия бульон. След като кипне дробът, се прибавя...
Великденска агнешка дроб чорба със застройка
Великденска агнешка дроб чорба със застройка
парчетата дроб, за да изстинат и ги нарежете на ситно, отстранявайки кръвоносните съдове, ако са ви неприятни. Бульончето прецедете. 3. Накълцайте ...
Фалшиво шкембе чорба (чорбул)
Фалшиво шкембе чорба (чорбул)
1
Прави се запръжка от маслото, брашното и червения пипер. Разрежда се с вода до 500 мл и като заври се слагат едно по едно суровите яйца. Ври...
Паниран дроб
Паниран дроб
1
Нарежете измития и подсушен телешки дроб на ленти. Поръсете го с сол, риган и черен пипер на вкус. Прибавете зехтина и лимоновия сок...

Рейтинг

3.3
Общо 6 гласували
5 2
4 1
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка: