Голям дюнер

Голям дюнер

10

топли, ги мажем с чеснов сос, поръсваме от пилешкото месо, пържени картофи, краставички и домати. Слагаме още малко от чесновия сос и завиваме дюнера....

1

Дюнер и Бира

Открий всички 74 избрани предложения относно дюнер и бира в Готвач.бг.
Домашен дюнер

Домашен дюнер

10

Месото, накълцано на дребно с малко олио, се пече на фурна, като се разбърква от време на време. Преди да се извади от фурната се добавя лука...

Арабски дюнер

Арабски дюнер

4

карамелизираните лук и чесън, сложете резени домат, малко накълцано зеле, пържени картофки и полейте със соса. Завийте арабския дюнер и го сложете в хартиена салфетка....

Пилешки дюнер

Пилешки дюнер

дюнер. Залейте пилешките жулиени с маринатата и разбъркайте добре, за да се покрие месото. Оставете няколко часа да се мариноват. При...

Дюнер кебап

Дюнер кебап

1

екмек на 4 части, запечете ги, за да се загреят питките и разпределете във всяка от телешкото и зеленчуците. Обикновено дюнер кебапа се залива с млечно чеснов сос....

Дюнер питки

Дюнер питки

2

Замесва се меко тесто, като бакпулверът или содата се гасят в киселото мляко. Тестото се разделя на 8 топчици и тъй като е мекичко и леко лепне...

Диетичен дюнер

Диетичен дюнер

се намазват със слой от майонезената смес, след което се слагат и пилешкото месо. Завиват се като дюнери....

Бира

Бира

консумацията и правенето на бирата, е от времената на шумерите, от 4 век пр.н.е. Шумерската бира се наричала сикару. Още в онези времена принципът на...

Гръцки Дюнер с Гироси

Гръцки Дюнер с Гироси

Направете маринатата за месото, като разбъркате подправките със зехтина, меда, оцета и солта. Нарежете лука на тънки полумесеци. Хубаво...

Лют сос за дюнер

Лют сос за дюнер

от мазнината, която месото за дюнера е пуснало при печенето, и разбъркайте добре. За още повече пикантност по желание добавете и чили сос на...

Здравословен домашен дюнер

Здравословен домашен дюнер

сгъваме питката за да не изпадне плънката и е нашият здравословен дюнер е готов за консумация....

Домашен дюнер на сач

Домашен дюнер на сач

Омесва се тесто, като към брашното се прибавят маята, захарта, солта и водата. Тестото се да втаса около половин час. От него се оформят топки с...

3.8
Общо 5 гласували
5 2
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: