Еврейски Ябълков Сладкиш

Открий всички 12 подбрани съвети относно еврейски ябълков сладкиш в Готвач.бг.
Еврейски ябълков сладкишЕврейски ябълков сладкишИзпечете ябълковия сладкиш в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 45 мин. или до суха клечка....
Еврейски Сладкиш с ЯбълкиЕврейски Сладкиш с ЯбълкиПоставя се първата кора, отгоре се посипва ябълков пълнеж, отново кора, - следва маков пълнеж, отново кора - следва орехов пълнеж -кора, след това...
Еврейски шоколадов сладкишЕврейски шоколадов сладкишНарежете шоколадовия сладкиш на правоъгълници и поръсете с пудра захар....
Еврейски бейгълиЕврейски бейгълиМаята се слага в купичка с малко топла вода и захар и се оставя да шупне. В голям съд се слага брашното и солта, прави се кладенче и в него се изсипва...
Еврейски кифлиЕврейски кифлиПърво върху котлона се поставя дълбок съд с вода да заври, докато тестото бъде омесено. Пресява се брашното, прави се кладенче и всички продукти...
Ябълков сладкиш с парченца ябълкиЯбълков сладкиш с парченца ябълкиСлед като се изпече, ябълковият сладкиш се оставя да изстине и се поръсва с пудра захар и канела....
Ябълков сладкишЯбълков сладкишКогато сладкишът започне да се надига, намалете градусите. Нарежете една ябълка на тънки резени (ако е нужно и повече плод)....
Еврейски хляб ХалаЕврейски хляб ХалаНа стайна температура си изкарваме яйцата. Пресяваме брашното със сито. В купа слагаме брашното и правим кладенче в него. В него добавяме сухата мая...
Икономичен ябълков сладкишИкономичен ябълков сладкиш
Когато стане готов и е вече изстинал, сладкишът се обръща в поднос. Икономичният ябълков сладкиш е готов....
Любимия ябълков сладкишЛюбимия ябълков сладкишПробвайте с клечка дали ябълковият сладкиш е изпечен. Когато е готов ябълковият сладкиш, оставяме да изстине и го поръсваме с пудра захар....
Ябълков крем сладкишЯбълков крем сладкишСладкишът е нещо като крем карамел с ябълки и кекс....
Бъркан ябълков сладкишБъркан ябълков сладкишПоръсете с пудра захар бъркания ябълков сладкиш....

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: