Еврейски Ябълков Сладкиш

Открий всички 12 подбрани съвети относно еврейски ябълков сладкиш в Готвач.бг.
Еврейски ябълков сладкишЕврейски ябълков сладкишИзпечете ябълковия сладкиш в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 45 мин. или до суха клечка....
Еврейски Сладкиш с ЯбълкиЕврейски Сладкиш с ЯбълкиПоставя се първата кора, отгоре се посипва ябълков пълнеж, отново кора, - следва маков пълнеж, отново кора - следва орехов пълнеж -кора, след това...
Еврейски шоколадов сладкишЕврейски шоколадов сладкишНарежете шоколадовия сладкиш на правоъгълници и поръсете с пудра захар....
Еврейски бейгълиЕврейски бейгълиМаята се слага в купичка с малко топла вода и захар и се оставя да шупне. В голям съд се слага брашното и солта, прави се кладенче и в него се изсипва...
Еврейски кифлиЕврейски кифлиПърво върху котлона се поставя дълбок съд с вода да заври, докато тестото бъде омесено. Пресява се брашното, прави се кладенче и всички продукти...
Ябълков сладкиш с парченца ябълкиЯбълков сладкиш с парченца ябълкиСлед като се изпече, ябълковият сладкиш се оставя да изстине и се поръсва с пудра захар и канела....
Ябълков сладкишЯбълков сладкишКогато сладкишът започне да се надига, намалете градусите. Нарежете една ябълка на тънки резени (ако е нужно и повече плод)....
Еврейски хляб ХалаЕврейски хляб ХалаНа стайна температура си изкарваме яйцата. Пресяваме брашното със сито. В купа слагаме брашното и правим кладенче в него. В него добавяме сухата мая...
Диетичен Ябълков СладкишДиетичен Ябълков Сладкиш
Смесваме цеденото мляко, изварата, ванилията и стевията в купа, разбъркваме добре и изсипваме върху карамелизираните ябълки....
Ретро ябълков сладкишРетро ябълков сладкиш
Разпределяме настърганите ябълки върху сместа и печем сладкиша на 180 градуса до готовност (около 20-25 минути)....
Напудрен ябълков сладкишНапудрен ябълков сладкишГотовият сладкиш поръсете обилно с пудра захар....
Ябълков карамелен сладкишЯбълков карамелен сладкишРазбиват се яйцата със захарта с миксер или тел. Добавяме олиото, кисело мляко с разбита в него сода. Накрая се добавя и брашното. Разбърква се...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: