Едамер Кашкавал

Прегледай всички 74 подбрани съвети за едамер кашкавал в Готвач.бг.
Едамер
Едамер
младо сирене Едамер, което е по-еластично и меко, а на вкус е приятно сладникаво, с орехови нишки. Колкото по-зрял е Едамерът, толкова вкусът ...
Надупени картофи с едам
Надупени картофи с едам
да се извадят от фурната окончателно, се поръсват с парченца нарязан едамер....
Кашкавал
Кашкавал
1
са били известни над 839 вида. Във Франция е традиция виното да се пие с кашкавал с висока масленост. Като страстни любители на кашкавала...
Кашкавалки
Кашкавалки
13
тава - намазана с олио на голямо разстояние - защото се надуват. Отгоре на всяко топче слагаме по парченце масло и стържем кашкавал. Печем ...
Сочен омлет със Едам, гъби и моркови
Сочен омлет със Едам, гъби и моркови
свалите съда от огъня, добавете сиренето Едам. В подходящи чинии сложете омлетите, добавете от плънката, загърнете и гарнирайте. Поднесете с ...
Домашен кашкавал
Домашен кашкавал
25
. Още докато сместа е топла я изсипете в тензух и хубаво я притиснете. Оставете така за 2 часа, след което преместете в хладилник. Домашният ...
Пълнен кашкавал
Пълнен кашкавал
1
и червен пипер. Завийте с фолио и сложете в камерата, докато рулото стегне. Поднесете пълнения кашкавал, нарязан на филии. За плънката...
Паниран кашкавал
Паниран кашкавал
всяко парче наръсете с червен пипер, черен пипер и малко сол. Загрейте мазнина в тиган и сложете 2 щипки сол в нея. Всяко парче кашкавал...
Печен кашкавал
Печен кашкавал
настържете или накълцайте ситно. Добавете я към накълцания кашкавал заедно с подправките. Объркайте и разпределете в четири неголеми...
Фетучини с гауда и едам за 10 минути
Фетучини с гауда и едам за 10 минути
Загрейте вода /около 400 мл/ заедно със сол на вкус. Сложете пастата и варете 3-4 мин. Отцедете и добавете маслото. Настържете сиренето едам...
Пухкава пърленка с кашкавал
Пухкава пърленка с кашкавал
, настъргваме кашкавала и поръсваме с шарена сол и чесън на прах. Печем на 200 градуса около 25-30 минути. Сервираме пухкавата пърленка с ...
Моят сполучлив домашен кашкавал
Моят сполучлив домашен кашкавал
и разбъркваме, то се пресича веднага. Сипваме сместа за домашния кашкавал в чист тензух, направен като торба, и оставяме за около 1 час да...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: