Езерни Раци

Открий всички 74 кулинарни идеи за езерни раци в Готвач.бг.
Раци
изкуство е особено ценен продукт. Езерен рак (Astacus leptodactylus) – този екземпляр на дължина достига 15-20 см. Цветът на тялото този вид ...
Варени раци
Слагате вода на котлона да заври. Прибавете подправките и оставете няколко минути да ври. Добавяме изчистените раци във врящата вода и ...
Ароматни речни раци
В дълбока тенджера поставяме вода горе-долу, колкото да покрие раците изцяло. Добавяме солта и свежите подправки. Чесъна го обелваме и...
Раци с ориз
Сварете ориза в разтворения бульон. Добавете месото от раци и разбъркайте. Наръсете с черен пипер и сол по желание. При поднасяне се оформя ...
Каша от раци
Сварете и почистете раците. Нарежете лука на полумесеци и го задушете в мазнина. Прибавете брашното и разбъркайте. Сложете солта и червения...
Салата от раци
Сварете раците за около 15 минути в подсолена вода заедно с дафиновия лист, лимоновия сок, моркова и целината. След като отстраните от огъня, ги...
Хрупкави рулца от раци
Обелваме всяко рулце от целофана, в които са увити, и всяко потапяме във брашно. Разбиваме яйцата със черен пипер. Потапяме във разбитите...
Раци със сметанов сос
Внимателно пуснете живите раци във вряща вода и ги бланширайте за 2 минути. След това изчистете раците, като отстраните главата и краката. Може...
Марсилско суфле с раци
Месото от раци се нарязва на парченца. Добавят се нарязаният на ситно чесън, кориандърът, маслото, лимоновият сок, сметаната, солта и черният...
Варени раци по руски
минути. Добавят се раците, на които предварително е отстранена средната перка с черна жилка. В момента, в който между шията и гърба на...
Пълнени раци с портокали
Разрязваме портокала на две и издълбаваме вътрешността. Нарязаните на дребно ябълка, сварените и изчистени раци, вътрешността от портокала...
Раци по ростовски
. Щом течността кипне, се пускат почистените предварително раци и се варят до готовност. Оставят се в бульона, докато поизстине, и се ...

Рейтинг

4.1
Общо 8 гласували
5 3
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: