Език Натюр

Разгледай всички 12 авторски предложения за език натюр в Готвач.бг.
Миди НатюрМиди НатюрСложете мидите да престоят в солена вода, преди да започнете да ги готвите. След като са престояли, трябва да ги измиете и почистите под течаща...
Eзик натюрEзик натюрСлед това отцедете езика, обелете го и докато е още горещ, го нарежете на филийки....
Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)Дробът предварително се накисва за 10-12 часа в студена вода, след това се отцежда и внимателно се подсушава. С остър нож почистете всички жили. След...
Пържен мозък натюрПържен мозък натюрДобър апетит с Пържен мозък натюр!...
Морски раци натюрМорски раци натюрМорските раци натюр са чудни....
Свински пържоли натюрСвински пържоли натюрПлешката нарежете на тънки пържоли, ако на места е по-дебело парчето, леко го нацепете или начукайте. Осолете месото и поръсете по малко черен и червен...
Волски езикВолски езикСпорите на волския език узряват юли-август месец. Волският език е един от най-разпространените видове от отдел Папратовидни в България....
Пилешки бутчета натюр в микровълноваПилешки бутчета натюр в микровълноваБутчетата се слагат в керамична форма, похлупват се и се размразяват 24 мин при 180 Вт. Оставят се да престоят 15 мин (за всеки 8 мин 5 мин престой...
Желиран езикЖелиран езикСлед като езикът хубаво се е желирал, формата се потапя за секунда в гореща вода и веднага желираният език се обръща в поднос....
Печен езикПечен езикЕзикът се сварява, обелва се и се нарязва на парчета. Кашкавалът се настъргва. Лукът се задушава в олиото....
Език панеЕзик панеСвинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа....
Паниран езикПаниран езикВ подсолена вода слагаме да се свари езикът. Може да ползвате телешки или свински, както ви хареса....

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: