Език Натюр

Разгледай всички 12 авторски предложения за език натюр в Готвач.бг.
Миди Натюр
Миди Натюр
1
Сложете мидите да престоят в солена вода, преди да започнете да ги готвите. След като са престояли, трябва да ги измиете и почистите под...
Eзик натюр
Eзик натюр
2
още горещ, го нарежете на филийки. Загрейте маслото в тиган с широко дъно и запържете парчетата език, които трябва да са добре сварени. Още...
Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)
Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)
1
Дробът предварително се накисва за 10-12 часа в студена вода, след това се отцежда и внимателно се подсушава. С остър нож почистете всички жили...
Свински пържоли натюр
Свински пържоли натюр
Плешката нарежете на тънки пържоли, ако на места е по-дебело парчето, леко го нацепете или начукайте. Осолете месото и поръсете по малко черен и...
Пилешки бутчета натюр в микровълнова
Пилешки бутчета натюр в микровълнова
Бутчетата се слагат в керамична форма, похлупват се и се размразяват 24 мин при 180 Вт. Оставят се да престоят 15 мин (за всеки 8 мин 5 мин...
Волски език
Волски език
Волският език /Phyllitis scolopendrium/ представлява многогодишна папрат с късо коренище, от което излизат едри, кожести и дълги листа с къса...
Паниран език
Паниран език
2
В подсолена вода слагаме да се свари езикът. Може да ползвате телешки или свински, както ви хареса. След като се свари, изцеждаме от водата...
Печен език
Печен език
разстила в добре намазнена тава, и с нареждат от горе парчетата език. Покриват се с останалата част от сместа. Поръсва се с настъргания кашкавал. ...
Език пане
Език пане
1
Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се...
Натто - непознатата японска храна
Натто - непознатата японска храна
Натто е традиционна изтънчена японска храна. Тя се приготвя от сварени соеви кълнове, ферментирали в естествена закваска. Натто има...
Как да сготвим език
Как да сготвим език
1
и сиренето са солени. Разпределяме плънката във вече разрязания език, поставяме отгоре няколко парченца масло, прехвърляме езика в намаслена...
Как се готви език
Как се готви език
добавяте лука, моркова и целината, се добавят и два дафинови листа. Език по царски се приготвя от сварен по класическия начин език и една ...

Рейтинг

3.3
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: