Еклерова Торта с Баварски Крем и Боровинки

Разгледай всички 74 авторски предложения за еклерова торта с баварски крем и боровинки в Готвач.бг.
Еклерова торта с боровинкиЕклерова торта с боровинкиУкрасете еклеровата торта с боровинки със останалите ви еклери, по желание потопени в разтопен бял шоколад и сложете още пресни боровинки....
Еклерова крем тортаЕклерова крем тортаСлед това намажете блата с 1/2 от крема, наредете еклерите като леко ги притиснете в крема. После сипете и другата част от крема и загладете....
Еклерова торта с маслен кремЕклерова торта с маслен кремСглобяване на тортата: Най-отдолу слагаме един ред от еклерите, отгоре слагаме от крема. Това се повтаря 3-4 пъти....
Еклерова торта с крем БрюлеЕклерова торта с крем БрюлеОставете еклеровата торта в хладилник, за да стегне, след което извадете от формата и филирайте отстрани и с ръка украсете с кокосовите стърготини...
Баварски кремБаварски кремПоднесете баварския крем със сладко или сироп по желание....
Бутер торта с баварски кремБутер торта с баварски кремНамажете тортата хубаво с крем от всички страни и оставете да се охлади. Начупете изрезите и покрийте тортата с тях....
Бисквитена торта с баварски кремБисквитена торта с баварски кремБисквитената торта се завършва с крем и се поръсва обилно със смлени бисквити....
Еклеров кремЕклеров кремНапълнете крема в шприц с тънък накрайник и напълнете еклерите....
Торта Еклерова МалинаТорта Еклерова МалинаСглобяване на еклеровата торта - във форма се поставя единият блат, сиропира се, поставя се част от парфе крема, подреждат се предварително напълнените...
Бяла Еклерова ТортаБяла Еклерова ТортаКраищата на еклеровата торта поръсете с пудра захар. Да ви е сладко!...
Домашна Еклерова ТортаДомашна Еклерова ТортаПокрийте с половината сметанов крем и отново наредете от еклерите. Оставете си 5-6 еклера за украса....
Бисквитено-еклерова тортаБисквитено-еклерова тортаНапълнете еклерите с крема, а останалия крем запазете за сглобяването на тортата....

Рейтинг

4.6
Общо 5 гласували
5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: