Желиран Кейк

Прегледай всички 74 авторски предложения относно желиран кейк в Готвач.бг.
Желиран бисквитен сладкишЖелиран бисквитен сладкишЖелатинът се изсипва в купичка със студена вода, за да набъбне. Плодовете се измиват. Ябълката и крушата се почистват и нарязват на малки кубченца...
Трицветен желиран сладкишТрицветен желиран сладкишВърху него се поставя плоска тежка чиния и се прибира в хладилника за още 12 часа, след което желирания сладкиш се обръща....
Желиран сладкиш с прасковиЖелиран сладкиш с прасковиИзваждаме сладкиша от хладилника и украсяваме с останалата половина праскови, които сме нарязали на резенчета....
Желиран сладкиш с бананиЖелиран сладкиш с бананиСипете сместа върху блата и сложете сладкиша да престои в хладилник за около 4 часа....
Желиран тараторЖелиран тараторПрави се класически таратор и на всеки 400 г кисело мляко се слагат 10 г желатин (в случай че приготвяте по-голямо количество). Желатинът предварително...
Желиран пъпешЖелиран пъпешПоставете ги в хладилник, докато се желират....
Желиран компотЖелиран компотОставете желирания компот в хладилник за няколко часа. След това формата се топва за кратко в гореща вода и се обръща върху поднос....
Желиран йогуртЖелиран йогуртПоднесете желирания йогурт обърнат в чинийка. Това е извънредно лесен, вкусен и освежаващ летен десерт....
Желиран шаранЖелиран шаранИзчистете шарана и извадете двете филета Костите, главата и хайвера сварете за около час в малко вода. Добавете нарязаните чушки и домати. Прецедете...
Желирани сладки яйцаЖелирани сладки яйцаПравим малки дупки от едната страна на яйцата и внимателно изливаме съдържанието им. Измиваме ги добре и ги оставяме да изсъхнат. Разтваряме желатина...
Желиран чийзкейк със сладкоЖелиран чийзкейк със сладкоНатрошете бисквитите на ситно. Към тях добавете маслото и топлата вода. Разбъркайте докато получите много гъста смес. Ако сте сипали повече вода,...
Лесен желиран сладкиш с прасковиЛесен желиран сладкиш с прасковиЛесният желиран сладкиш с праскови е чуден....

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: