Задушена Сьомга

Разгледай всички 32 авторски предложения за задушена сьомга в Готвач.бг.
Задушена сьомгаЗадушена сьомга
2
Сьомгата се почиства и се отделя филето. В съд с капак се задушава заедно с нарязаният лук, оцета, виното и сметаната. Рибата се изважда...
Задушена сьомга по тулузкиЗадушена сьомга по тулузки
1
Пригответе марината от 100 мл. зехтин, сока и настърганата кора на 1 лимон, виното и черният пипер, сложете рибата в нея да престои 2-3 часа в...
Филе от сьомга със задушени зеленчуциФиле от сьомга със задушени зеленчуци
Сьомгата се овкусява със сока на 1/2 лимон, солта, черния пипер, босилека, ригана и мащерката. След това се изпържва в тиган до готовност...
Сьомга по испански със задушени зеленчуциСьомга по испански със задушени зеленчуци
Първо овкусете сьомгата с малко сол, черен пипер, малко лимонов сок и зехтин. Оставете я така за поне 30 минути, през това време задушете...
Задушена тикваЗадушена тиква
Обелете тиквата и я нарежете на правилни правоъгълни парчета. Наредете парчетата плътно едно до друго в широка тенджера. Запълнете...
Задушена гъскаЗадушена гъска
. Върнете гъската в тенджерата, добавете подправките (по избор) и лимоновия сок/оцет и задушете на тих котлон до омекване на месото....
Задушена змиоркаЗадушена змиорка
и гъбите. Всичко се задушава на тих огън около половин час. В чиния се слага първо рибата и после се залива със соса от задушаването, който...
Задушена пържолаЗадушена пържола
Телешкото месо се реже на пържоли и се начукват. Посолени леко се запържват в маслото и се изваждат. В същата мазнина се запържва и лукът...
Задушена есетраЗадушена есетра
Рибата се почиства, измива и се нарязва на филийки. Слага се в плитка тенджера и се добавя маслото. Поръсва се със сол и черен пипер и се...
Атлантическа сьомгаАтлантическа сьомга
-отгоре поставяме пушената сьомга, поръсваме с копър, а по средата поставяме малко червен хайвер за украса (може да използваме и друго за украса). 5.След това го оставяме за 1-2 часа да се охлади в хладилник....
Сьомга УелингтънСьомга Уелингтън
Разделете филето от сьомга на две еднакви парчета. Нарежете праза и го задушете в загрят тиган с мазнина. Нарежете на ситно копъра и магданоза и...
Задушена патицаЗадушена патица
ситно нарязаните лук, целина и моркови и овкусете с дафинов лист, бахар, черен пипер. Долейте малко вода и задушете патицата. След като...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: