Задушени Свински Дреболии

Прегледай всички 56 избрани предложения относно задушени свински дреболии в Готвач.бг.
Задушени свински дреболии
Измийте свинските дреболии, махнете ципата на бъбреците и ги сложете във вода с оцета да се изкиснат. След това ги сварете в тенджера под...
Задушени кокоши дреболии
Лукът се нарязва на филии и се задушава в част от мазнината. Добавят се нарязаните дреболии. Щом се позапържат, се сипва и брашното. В...
Задушени пилешки дреболии
1
Загрейте половината мас и задушете ситно нарязания лук до омекване. След това добавете добре почистените пилешки дреболийки. Запържете за...
Задушени агнешки дреболии
Измитите и нарязани на малки парчета дреболии изпържваме заедно със ситно нарязания лук в сгорещено масло. Доливаме доматен сок, виното...
Задушени свински пържоли
6
и сложете капака да се задушават на тих огън за 15-20 минути или до готовност на месото. Може да поднесете задушените свински пържоли с ...
Задушени свински котлети
2
Котлетите се посоляват и поръсват с черен пипер и универсална подправка. В тиган слагаме маслото и запържваме котлетите от двете страни, след...
Задушен ориз с агнешко и дреболии
Измиваме агнешките главички много добре. Поставяме ги в дълбока тенджера под налягане, за по-удобно и по-бързо. Прибавяме черен пипер на зърна...
Свинско месо с дреболийки
изкарайте и в същата мазнина сложете дреболиите оваляни в брашно. Докато те се пържат нарежете чушките и лукът на едро. Изкарайте готовите...
Задушен шпикован свински бут
пасира, заедно с малко от бульона от печенето е се разрежда със сметаната. Полученият сос се сервира отделно. Може да поднесете месото със салата или ...
Задушени свински пържоли в гювеч
Начукваме добре пържолите и ги овкусяваме с черен пипер и сол. Нарязваме лука на по-едри парчета, а гъбите на филийки. Взимаме гювеч и на...
Задушени свински пържоли на фурна
Измийте и подсушете добре пържолите, начукайте ги леко от двете страни с чукче. Поставете ги в купа и добавете предварително смесените и добре...
Задушени свински пържоли с пюре
Нарязваме свинското месо на пържоли, които подреждаме в тавичка. Овкусяваме с подправките и добавяме вода (колкото да покрие 1 пръст от...

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: