Задушено Свинско с Кафяви Печурки

Разгледай всички 30 избрани предложения относно задушено свинско с кафяви печурки в Готвач.бг.
Сочно свинско с фикс и кафяви печурки
Сочно свинско с фикс и кафяви печурки
Нарежете свинското на малки късчета. Почисте лука от люспите. Загрейте зехтина. Задушени лука за кратко. Добавете месото и гответе, като...
Задушено свинско с гъби
Задушено свинско с гъби
тенджера или гювеч с капак редим ред месо, ред гъби и моркови. Заливаме с мазнина, захлупваме и печем в слаба фурна....
Задушено свинско с мариновани гъби
Задушено свинско с мариновани гъби
гъби, отново захлупете с капака, бъркайте на моменти и овкусете с чубрицата и малко сол....
Задушено свинско с моркови и гъби
Задушено свинско с моркови и гъби
Намажете свинското месо с олиото. Овкусете го със сол и чубрица. Почистете зеленчуците и гъбите и ги нарежете на подходящи парчета. На...
Задушено Свинско с лук и Гъби
Задушено Свинско с лук и Гъби
, заедно с гъбите. Овкусете със подправките, разбъркайте и заедно ги задушете до готовност....
Кафяв ориз със свинско и гъби
Кафяв ориз със свинско и гъби
със зехтин и изпечете до златист загар, като разбърквате от време на време. Сервирайте кафявия ориз, гарниран с печени свински късчета, ...
Задушено свинско с картофи и гъби в мултикукър
Задушено свинско с картофи и гъби в мултикукър
Месото и зеленчуците се почистват и нарязват, слагат се в купата на мултикукъра. Добавят се подправките, олиото и водата. Всичко се разбърква...
Бавно готвени свински късчета с кафяв ориз и гъби
Бавно готвени свински късчета с кафяв ориз и гъби
непрекъснато бъркане до промяна на цвета им. Добавете отцедения ориз. Гответе 3-4 минути, като разбърквате ястието. Добавете маринованите гъби...
Задушено ароматно свинско месо
Задушено ароматно свинско месо
течността закъкри, сложете месото и задушете за 1 час. Опитайте крехкостта на свинското и ако е нужно, продължете готвенето, докато то омекне ...
Задушено свинско по македонски
Задушено свинско по македонски
Месото се почиства, измива и нарязва на кубчета. В глинен съд се поставя месото, гъбите, нарязани на четвъртинки. Магданозът, лозовите листа и...
Задушено свинско с бекон
Задушено свинско с бекон
Месото се реже на филии с дебелина един пръст, лукът се нарязва на полумесеци. Посоляват се и се поръсват с черен пипер. Беконът се нарязва...
Задушено свинско с лук
Задушено свинско с лук
10
първоначално на 200 градуса около 30 мин, след което намалете на 160 и задушавайте свинското 2 часа, накрая отворете капака, проверете месото и ...

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: