Сочно свинско с фикс и кафяви печурки

Сочно свинско с фикс и кафяви печурки

0

Нарежете свинското на малки късчета. Почисте лука от люспите. Загрейте зехтина. Задушени лука за кратко. Добавете месото и гответе, като...

1

Задушено Свинско с Кафяви Печурки

Разгледай всички 33 избрани предложения относно задушено свинско с кафяви печурки в Готвач.бг.
Задушено свинско с гъби

Задушено свинско с гъби

тенджера или гювеч с капак редим ред месо, ред гъби и моркови. Заливаме с мазнина, захлупваме и печем в слаба фурна....

Задушено свинско с мариновани гъби

Задушено свинско с мариновани гъби

гъби, отново захлупете с капака, бъркайте на моменти и овкусете с чубрицата и малко сол....

Задушено Свинско с лук и Гъби

Задушено Свинско с лук и Гъби

, заедно с гъбите. Овкусете със подправките, разбъркайте и заедно ги задушете до готовност....

Задушено свинско с моркови и гъби

Задушено свинско с моркови и гъби

Намажете свинското месо с олиото. Овкусете го със сол и чубрица. Почистете зеленчуците и гъбите и ги нарежете на подходящи парчета. На...

Кафяв ориз със свинско и гъби

Кафяв ориз със свинско и гъби

със зехтин и изпечете до златист загар, като разбърквате от време на време. Сервирайте кафявия ориз, гарниран с печени свински късчета, праз и гъби. Декорирайте с перца от див лук....

Задушено свинско с картофи и гъби в мултикукър

Задушено свинско с картофи и гъби в мултикукър

Месото и зеленчуците се почистват и нарязват, слагат се в купата на мултикукъра. Добавят се подправките, олиото и водата. Всичко се разбърква...

Свинско задушено в гювеч

Свинско задушено в гювеч

. Включете фурната на 180 градуса и печете за около 50-60 минути. Сервирайте месото с варен ориз, оформен на топки, поръсете с пресен магданоз. Сочно и нежно месо, задушено със зеленчук!...

Задушено свинско с бекон

Задушено свинско с бекон

Месото се реже на филии с дебелина един пръст, лукът се нарязва на полумесеци. Посоляват се и се поръсват с черен пипер. Беконът се нарязва...

Свинско задушено в плик

Свинско задушено в плик

1

тавата и запечете 15 минути. Поднесете задушеното свинско в голяма чиния на масата с прибори за сервиране....

Задушено свинско с лук

Задушено свинско с лук

10

първоначално на 200 градуса около 30 мин, след което намалете на 160 и задушавайте свинското 2 часа, накрая отворете капака, проверете месото и оставете без капак, да се запече още 20 мин....

Задушено свинско по македонски

Задушено свинско по македонски

Месото се почиства, измива и нарязва на кубчета. В глинен съд се поставя месото, гъбите, нарязани на четвъртинки. Магданозът, лозовите листа и...

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: