Задушен Заек

Открий всички 21 авторски предложения за задушен заек в Готвач.бг.
Задушен заек
Задушен заек
Заекът се изчиства и измива. Отрязва се главата и вратът. Предните крачета и бутчетата се отстраняват. Гръдния кош се разрязва, изплаква се и се...
Задушен заек с маслини
Задушен заек с маслини
След като заекът е престоял определеното време в оцетена вода го изваждаме и измиваме. Заекът се нарязва на парчета, подсушава ...
Задушен заек на фурна
Задушен заек на фурна
6
част от дробинето /да послужи като канапе на зайчето/. Заекът се пълни, зашива се. Правят се прорези на самия заек - обикновено на бутчетата, в...
Задушен заек с боровинки
Задушен заек с боровинки
Предварително маринован заекът се нарязва на порции и се задушава в масло на тих огън. Запечатаното месо се изважда настрани и в същия съд...
Задушен заек в тиква
Задушен заек в тиква
Накисваме заека в студена вода с оцет и го оставяме да престои така 24 часа. След това го нарязваме на порции и го обезкостяваме...
Задушен заек със зеленчуци
Задушен заек със зеленчуци
1
глави лук и ги изсипете при заека заедно с останалите главички лук. Долейте 1 ч.ч. гореща вода, както и виното, подправете със сол, черен пипер...
Задушен Заек с Бира
Задушен Заек с Бира
черния пипер. Нарежете праза на ивици и добавете при месото, той придава много приятен аромат и добре ще овкуси заешкото освен бирата, която ще го ...
Маринован и задушен заек
Маринован и задушен заек
В тенджера слагаме всички продукти за маринатата и ги кипваме. Оставяме я да изстине и с нея заливаме месото, което предварително сме нарязали на...
Задушен Заек с картофи
Задушен Заек с картофи
Измийте и нарежете заешкото месо на големи порции. Лука и моркова нарежете на средно големи парчета. Сипете олио в тенджера и задушете месото...
Задушен заек с бяло вино
Задушен заек с бяло вино
затворим с капака. Изкисваме заека, след като е минало достатъчното време. Изкиснатият заек нарязваме на порции. Наръсват се със сол на ...
Задушен заек с дребен лук
Задушен заек с дребен лук
Накисваме заека в студена вода и 2 с.л. оцет и го оставяме да престои 24 часа. След това го измиваме и го нарязваме на порции. В тенджера...
Задушен заек с цели лукчета
Задушен заек с цели лукчета
4
магданоза/ и сол на вкус. Долива се вода да покрие. Оставя се 1 час леко да „фъска”. Като се отвори се нарязва магданозът. Така може да приготвите както ...

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: