Задушен Свински Джолан

Прегледай всички 33 кулинарни идеи за задушен свински джолан в Готвач.бг.
Задушен свински джолан от Созопол
Задушен свински джолан от Созопол
2
. Задължително сервираме задушения свински джолан по Созополски, докато ястието е топло с по 2 картофа и 2- 3 моркова на всяка ...
Задушен свински джолан със сини сливи
Задушен свински джолан със сини сливи
ги в мазнината от джолана. Върнете и него вътре и задушете за кратко със зеленчуците. Добавете брашното и запържете. Сложете салцата и...
Задушен джолан
Задушен джолан
2
Подправяме свинския джолан със сол, черен и червен пипер. Поливаме го с олиото и го намазваме с доматеното пюре. Овкусеното месо слагаме в...
Задушен свински джолан със сос в slow cooker
Задушен свински джолан със сос в slow cooker
Джоланът се готви на бавен огън, за да постигнем крехкост и добър вкус. Подходящ е за зимния сезон. Аз лично използвам уред за бавно готвене...
Задушено свинско джоланче с чесън и моркови
Задушено свинско джоланче с чесън и моркови
джоланче със сол и червен пипер. Добавете кръгчета моркови и парченца чесън. Поръсете с олио и увийте добре. По същия начин постъпете и с...
Задушени джолани
Задушени джолани
1
Джоланите се почистват и измиват. Посоляват се със сол, черен пипер, чубрица и се намазват със счуканият чесън и горчица. Нареждат се в...
Задушен телешки джолан
Задушен телешки джолан
Сварете джолана в подсолена вода, извадете го от бульона, обезкостете и го нарежете на дребни парчета. В сгорещено масло и малко бульон...
Задушен джолан с ризото
Задушен джолан с ризото
Овкусяваме шайбите джолан със сол и черен пипер. Овалваме ги в брашно, като леко потупваме, за да отстраним излишното количество. Джоланите се...
Задушен Агнешки Джолан
Задушен Агнешки Джолан
и се подсушава с кърпа. В дълбок тиган се слага малко мазнина по вкус и след като се нагорещи, към нея се прибавя джоланът, за да се запечата...
Свински джолан
Свински джолан
Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...
Задушен джолан на бавен огън
Задушен джолан на бавен огън
1
Измиваме джолана и го слагаме в гювеч. Добавяме виното, солта, черния пипер, бахара, дафиновия лист и почистените и нарязани на едро лук и...
Свински Джолан по Ловджийски
Свински Джолан по Ловджийски
2
Свинският джолан измийте и подсушете. Направете прорези по кожата с остър нож, без да срязвате месото, и натъркайте със сол, черен пипер, стрит...

Рейтинг

3.4
Общо 8 гласували
5 3
4 1
3 1
2 2
1 1
Дай твоята оценка: