Заек по Ловджийски

Открий всички 74 авторски предложения за заек по ловджийски в Готвач.бг.
Заек по ловджийскиЗаек по ловджийскиЗаекът се одира от кожата, почиства се от вътрешностите, измива се със студена вода и се накисва за 3 до 5 часа в студена вода....
Заек по ловджийски по френска рецептаЗаек по ловджийски по френска рецептаНарежете заека. Запържете бекона, без да добавяте мазнина, добавете месото и лука. Задушавайте до омекване на лука....
Торта ЗаекТорта ЗаекЕдиният блат се реже, така че от него да се получат две ушички за заека и панделка. Разполагат се в по-голяма тава и се оформя заек....
Заек капамаЗаек капамаПече се, докато заекът не омекне напълно....
Маринован заекМаринован заекПочистете заека от ципата и го оставете да престои 1-2 дни в бирата....
Подлучен заекПодлучен заекЗаекът се нарязва на порции и се запържва в олиото до златисто, след това се налива малко вода и месото се задушава....
Заек яхнияЗаек яхнияНарежете заека на малки порционни парчета, а бекона не тънки филийки. Лукът и магданоза са нарязват на ситно....
Шпикован заекШпикован заекПрехвърлете опечения заек в голяма чиния....
Пълнен заекПълнен заекНапълнете заека с така приготвената плънка и го зашийте....
Пържен заекПържен заекПоднесете заека с гарнитура от картофи, грах, зелен фасул с масло, ориз или макарони....
Фалшив заекФалшив заекОмесете каймата с накиснатия в млякото хляб, настъргания лук, подправките, яйцата и кашкавал. Оставете да престои за 1 час в хладилник. След това...
Фарширован заекФарширован заекСмъква се кожата на заека....

Рейтинг

3.6
Общо 8 гласували
5 2
4 3
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: