Заек по Ловджийски

Открий всички 17 авторски предложения за заек по ловджийски в Готвач.бг.
Заек по ловджийски
Заек по ловджийски
3
Заекът се одира от кожата, почиства се от вътрешностите, измива се със студена вода и се накисва за 3 до 5 часа в студена вода. След това се...
Заек по ловджийски по френска рецепта
Заек по ловджийски по френска рецепта
Нарежете заека. Запържете бекона, без да добавяте мазнина, добавете месото и лука. Задушавайте до омекване на лука. Сипете виното и 280 мл вода...
Задушено заешко по ловджийски
Задушено заешко по ловджийски
по ловджийски поднесете горещо, поръсено със свеж магданоз. Добър апетит!...
Заешко по ловджийски
Заешко по ловджийски
1
вари 15 - 20 минути, прецежда се през цедка и се оставя да изстине. След като се изкисне в марината, заекът се измива, нарязва на късове, които...
Марокански заек
Марокански заек
Заекът, нарязан на порции, се запържва в сгорещения зехтин и се вади в плато. В същата мазнина се запържват последователно лукът на полумесеци...
Торта Заек
Торта Заек
1
. Разполагат се в по-голяма тава и се оформя заек. Крем: Всички продукти се разбъркват добре, без белтъците. Те се разбиват на сняг отделно ...
Фарширован заек
Фарширован заек
сланината, нарязана на дребни парченца и сол на вкус. Каймата се омесва добре. Смъква се кожата на заека. Мекото месо от задните части се...
Пържен заек
Пържен заек
. След това долейте 1 ч.ч. от маринатата, похлупете плътно и задушавайте заека на умерен огън, като от време на време доливате малко от маринатата...
Шпикован заек
Шпикован заек
1
поливайте със соса, а ако се изпари течността, долейте още вода. Прехвърлете опечения заек в голяма чиния. Сосът от тавата разбийте с яйцето и ...
Заек яхния
Заек яхния
Нарежете заека на малки порционни парчета, а бекона не тънки филийки. Лукът и магданоза са нарязват на ситно. В подходящ глинен съд, с...
Печен заек
Печен заек
солта) и поставяте парчетата заек вътре. Съдът се завива с фолио, прибира се на студено и се оставя да престои 24 ч. Изваждат се парчетата...
Заек капама
Заек капама
смес напълнете заека и го зашийте. Сложете го в глинен гювеч. Полейте го с малко вода, виното и малко олио. Похлупете гювеча и го поставете в ...

Рейтинг

3.3
Общо 8 гласували
5 2
4 2
3 1
2 2
1 1
Дай твоята оценка: