Заек с Бира

Прегледай всички 74 избрани предложения относно заек с бира в Готвач.бг.
Задушен Заек с Бира
Задушен Заек с Бира
черния пипер. Нарежете праза на ивици и добавете при месото, той придава много приятен аромат и добре ще овкуси заешкото освен бирата, която ще ...
Заек с бира
Заек с бира
2
овкусете с подправки. Разпределете зеленчуците в тава, а отгоре сложете парчетата маринован заек. Излейте останалата бира в тавата и...
Печен Заек с Бира
Печен Заек с Бира
пипер, джоджен и малко сол. Разбъркайте и сипете бирата, подредете порциите заешко и прибавете още една чаша вода. Покрийте със ...
Заек с картофи и бира
Заек с картофи и бира
4
, отцедени и подсушени парчета заек. Накълцания по-едро лук се запържва в мазнина и щом поомекне се добавя скълцания чесън. Изваждат се и се...
Лесен гювеч с цял заек и бира
Лесен гювеч с цял заек и бира
Заекът е почистен и се разделя на части. Картофите се обелват, измиват и нарязват на едри кубчета. Морковите се измиват и режат на едро...
Заешко филе в бира
Заешко филе в бира
филе и го запържете до златисто от двете страни. Поръсете 1 ч. л. захар в тигана и разбъркайте докато се карамелизира. Добавете малко бира...
Бира
Бира
консумацията и правенето на бирата, е от времената на шумерите, от 4 век пр.н.е. Шумерската бира се наричала сикару. Още в онези времена ...
Марокански заек
Марокански заек
Заекът, нарязан на порции, се запържва в сгорещения зехтин и се вади в плато. В същата мазнина се запържват последователно лукът на полумесеци...
Заек яхния
Заек яхния
Нарежете заека на малки порционни парчета, а бекона не тънки филийки. Лукът и магданоза са нарязват на ситно. В подходящ глинен съд, с...
Торта Заек
Торта Заек
1
. Разполагат се в по-голяма тава и се оформя заек. Крем: Всички продукти се разбъркват добре, без белтъците. Те се разбиват на сняг отделно ...
Пържен заек
Пържен заек
. След това долейте 1 ч.ч. от маринатата, похлупете плътно и задушавайте заека на умерен огън, като от време на време доливате малко от маринатата...
Фарширован заек
Фарширован заек
сланината, нарязана на дребни парченца и сол на вкус. Каймата се омесва добре. Смъква се кожата на заека. Мекото месо от задните части се...

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 4
4 2
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: