Заешка Кавърма

Открий всички 74 авторски предложения за заешка кавърма в Готвач.бг.
Кавърма със заешко месоКавърма със заешко месоПредварително накиснете заешкото във вода и оцет за през нощта, като по желание добавите 1-2 дафинови листа, зърна черен пипер и нарязани лук за аромат...
Еленска кавърмаЕленска кавърмаКавърмата се поднася топла. Еленската кавърма е готова....
Сръбска кавърмаСръбска кавърмаСръбската каварма е известна като Лесковачка мучкалица. Тя е пикантна и много вкусна....
Кавърма кебапКавърма кебапФурната се настройва на 250 градуса и кавърма кебапът се пече около 40 минути. Готовата кавърма кебап се поръсва с пресен магданоз....
Татар кавърмаТатар кавърмаМесото се нарязва на ивици и кавърмата се сервира със зеленчуковия сос. Татар кавърмата е готова....
Хайдушка кавърмаХайдушка кавърмаПоднасяме нашата хайдушка кавърма с чаша червено вино....
Банска КавърмаБанска КавърмаПоднасяме банската кавърма топла, поръсена с пресен магданоз....
Патладжанена кавърмаПатладжанена кавърмаРазбъркваме зеленчуковата кавърма още малко, да се смесят вкусовете. Сервирате патладжанената кавърма топла....
Зеленчукова кавърмаЗеленчукова кавърмаНакрая се добавят солта, доматите, останалите подправки и отново се оставя на бавен огън, докато зеленчуковата кавърма остане на мазнина....
Старобългарска кавърмаСтаробългарска кавърмаАко обичате да си угаждате, тази кавърма в омлет е за вас....
Домашна кавърмаДомашна кавърмаГответе кавърмата до изпаряване на течността и готовност на месото....
Тракийска кавърмаТракийска кавърмаВ тиган с малко олио изпържете яйца на очи.Сервирайте порция кавърма с пържено яйце. По желание може да поръсите с нарязан магданоз....

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: