Заешко Варено

Разгледай всички 22 авторски предложения относно заешко варено в Готвач.бг.
Заешко варено
Заешко варено
Заешкото месо сварете в тенджера под налягане за около 40 минути. Загрейте мазнината и запържете за кратко нарязаните моркови, лук и чесън...
Подлучен заек
Подлучен заек
Заекът се нарязва на порции и се запържва в олиото до златисто, след това се налива малко вода и месото се задушава. Лукът се обелва и...
Заешко рагу
Заешко рагу
Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа. След това го нарязваме на порции и го запържваме в...
Задушен заек
Задушен заек
горещо масло заедно с бутчетата. Долива се с бульон, приготвен от главата и костите. След 1 до 2 часа (в зависимост от количеството) месото се...
Фалшив заек
Фалшив заек
2
Омесете каймата с накиснатия в млякото хляб, настъргания лук, подправките, яйцата и кашкавал. Оставете да престои за 1 час в хладилник. След...
Пълнен заек
Пълнен заек
4
Вземете цял заек и го почистете. Дробът сложете да се свари, след което го нарежете на парченца. Загрейте олиото и запържете накълцаните лук...
Печен заек
Печен заек
солта) и поставяте парчетата заек вътре. Съдът се завива с фолио, прибира се на студено и се оставя да престои 24 ч. Изваждат се парчетата...
Заек капама
Заек капама
смес напълнете заека и го зашийте. Сложете го в глинен гювеч. Полейте го с малко вода, виното и малко олио. Похлупете гювеча и го поставете в ...
Маринован заек
Маринован заек
Почистете заека от ципата и го оставете да престои 1-2 дни в бирата. Оставете го да се отцеди, шпиковайте с парченцата сланина, предварително...
Заешко задушено
Заешко задушено
, махнете я от котлона и я оставете да се охлади напълно. След това сложете в нея заешкото и оставете да се маринова 8-10 часа, като през 2 часа...
Торта Заек
Торта Заек
1
. Разполагат се в по-голяма тава и се оформя заек. Крем: Всички продукти се разбъркват добре, без белтъците. Те се разбиват на сняг отделно ...
Заешко салморехо
Заешко салморехо
Слагате заешкото в купа и прибавяте виното, оцета и подправките. Покрийте и оставете месото да се маринова за няколко часа или за през нощта...

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 2
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: